Aslan Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Aslan burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birinin etkileyici görünmesi, aslında o kadar da etkileyici olduğu anlamına gelmez. Özellikle bu haftanın başlarında, olayların yüzeyini görmek önemlidir. Birini tanıdıktan hemen sonra anlamaya çalışmayın. Her şey zamanı geldiğinde ortaya çıkacaktır. Çarşamba günü, neredeyse hiç tanımadığınız biri, bir şey hakkındaki görüşünüz üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Ve Cuma günü, bir gösteriş size olayların geneline bakıldığında mütevazı olmanın çok daha çekici olduğunu hatırlatacak. Pazar, iyi arkadaşlarla konuşun, zaten tanıdığınız insanlar avucunuzun içi gibi.


Aslan Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatından en iyi şekilde yararlan, Leo. Çalışma haftanızın başında, Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yaptığında işte her şeyin kontrolünüz altında olduğunu hissedebilirsiniz. Sekstil, işte kendinize, kariyer yolunuza ve finansal konulara yatırım yapmak için daha fazla fırsatınız olabileceğini ima eder. 20 Şubat Pazartesi günü Venüs Koç burcuna girerken, bu önlemleri almanız profesyonel yolculuğunuzun gelişen değeri ile semeresini verecektir.

Koç burcundaki Venüs profesyonel olarak iddialı olabileceğinden, kariyer yolunuzu geliştirmek için yeni deneyimler veya fırsatlar taahhüdünde bulunarak kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Aynı gün Balık burcunda da bir yeniay olacağı göz önüne alındığında, yatırımlar yoluyla daha fazla finansal bolluk gösterebilir ve önümüzdeki altı ay boyunca kalan borçları hafifletebilirsiniz.

Birkaç gün sonra Kova burcundaki Merkür, İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaptığı için öncelik vermek istediklerinizi konuşmaktan çekinmeyin. Havadar üçgen ahenklidir, bu nedenle mülkünüzle ilgili müzakerelerde daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda, Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında profesyonel mesleğinizi takip edecek kaynaklara sahip olacaksınız.


Aslan Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birçok çeyrekten temettü alabilirsiniz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve yatırım evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve rutinler eviniz ile başlıyor. Leo, yatırımlarını otomatikleştirmek için bir şeyler yapıyor olabilirsin. Otomatik mevduatlara veya dolar maliyeti ortalaması için bazı stratejilere bakıyor olabilirsiniz. Kaynaklarınızı potansiyel yatırımlara odaklamak için iyi bir zaman. Gelecekte size temettü getirebilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, birinin arzusunun nesnesi olabilirsiniz. Leo, romantik bir ilişki çiçek açabilir. Çıkıyorsanız, birlikte yaşamak veya nişanlanmak için bu adımı atabilirsiniz. Zaten yerleşik bir aşk ilişkisi içindeyseniz, akşamlarınıza biraz oyun katarak işleri bir adım öteye taşımak isteyebilirsiniz. Bu çok keyifli bir zaman olabilir.


Aslan Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yirminci günde, size arkadaşlarınızla eğlenme ve yeni ay sırasında akşamın ilerleyen saatlerine kadar macerayı kucaklama fırsatı verecek şekilde vahşi, özgür ve yaratıcı hissedeceksiniz. Çalışma haftasının başlamasından hemen önce, sorumluluklarınızı yerine getirmek için vites değiştirmeniz istenecektir. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak ve hafta ortasında, dinlenmek ve evde sessiz bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Şans eseri, 26’sında, Merkür ve Uranüs karşı karşıya geldiğinde, kozmos sizi biraz eğlendirecek. Hayatı kutlamak ve iyimserliği kucaklamak için bu hisleri kullanın. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar, bu yüzden gözünüze kestirdiğiniz biri varsa, onlardan kahve veya kokteyl içmelerini isteyin.

Haftanın geri kalanı özellikle kalbiniz için şifalı. Bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yaranın iyileştirilmesi veya affedilmesi gerekiyorsa, şimdi bu tür sonuçlar için çabalama zamanı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.