Aslan Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Aslan burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında kulak tıkaçlarına ihtiyacınız olabilir çünkü aşk şarkıları çalıyor ve ses sonuna kadar açık. Tüm hafta sürer, ancak Cuma ve Cumartesi biraz yavaşladığınızı fark edeceksiniz. Bir arkadaşınız sizinle aynı fikirde olmadığında, teslim olan siz olun. Pazar, içinizdeki Van Gogh’u keşfetmek için güzel bir gün. Renkli kalemleri ve kağıdı kazın ve ardından bazı eskizlerde elinizi denemek için dışarı çıkın. O gece bir yemek tartışması sırasında kontrolden çıkma. Bunun yerine açık fikirli tarafınıza hakim olun.


Aslan Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta profesyonel taahhütlerinle ilgili ne olabilir? 13 Şubat Pazartesi günü Akrep burcundaki son dördün sırasında bir tür dengeyi korumak için iş-yaşam programınızda neye öncelik vermek istediğinizi bulmanın zamanı geldi. Son dördün, hayatınızın verimsiz yönlerinden uzaklaşmanıza yardımcı olabilir. Gerçekten önemli olan şeylere odaklanmak için programlayın.

Bu ayarlamaları haftanızın başlarında yapmak, özellikle birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı profesyonel hedeflerinize yatırmak istiyorsanız daha fazla istikrar sağlayabilir. Ancak bu kavuşumun potansiyel kaçamak tarafının, bu geçişin umut verici niteliklerinin önüne geçmesine izin vermeyin. İlerlerken yatırımlarınızla ilgili en iyi kararı verebilmek için sezgilerinizi koruyun.

Kısa bir süre sonra, 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında kişisel ve özel hedeflerinizi gerçekleştirdiğinizden emin olmak için mesleki taahhütlerinizi nasıl yerine getirmek istediğiniz hakkında konuşmanız gerekebilir. Acele etmeyin – karar vermek için zaman ayırın.


Aslan Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta keyifle dolu olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve güzellik ve denge evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Leo, bir sanat enstalasyonu, çiçekçi dükkanındaki çiçekler veya karın kasabanın etrafındaki dağları nasıl kapladığı gibi güzel şeylerden çok etkilenmiş olabilirsin. Evcil hayvan dükkanındaki sevimli bir köpek yavrusu ilginizi çekebilir veya bir arkadaşınızın yeni bebeği için kıyafet alışverişi yapabilirsiniz. Bugün, her şey küçük şeylerle ilgili.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile yakınlık evinizde kavuşuyor. Leo, sen ve sevgilin biraz yalnız kalabilmek için çocukları büyükannenize göndermek isteyebilirsiniz. Şampanya ve çikolata kaplı çileklerle pikniğin tadını çıkarabileceğiniz şöminenin önüne tüylü bir kilim serebilirsiniz. Bu çok romantik bir gece olabilir.


Aslan Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tatmin edici bir aşk haftasına hoş geldiniz! Dünyaya sunacak çok şeyiniz var ve birkaç kişiden fazlasının gözleri üzerinizde! Bir arkadaşlık, hayata bakış açınızı değiştiren büyük bir romantik bağlantıya bile dönüşebilir. Genel olarak, evren tarafından gerçekten seviliyorsunuz ve korunuyorsunuz.

Yine de, özellikle 16 Şubat’ta güneş ve Satürn ortaklıklar evinizde birleştiğinde, biraz daha dalgın veya inzivaya çekilmiş hissedebilirsiniz. Ancak, genel olarak güneşli doğanız size gün boyunca ilham verecek. Bu süre zarfında geçmiş aşklarınızı yeniden ziyaret etme ve “kaçan aşk” ile yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Bu geçişler altında sesinizi özel birine ifade etmek için çağrıldığınızı hissedeceksiniz.

Bu aynı zamanda büyük bir yansıma zamanı olabilir. Ortakların da zamanınız için güçlü talepleri olabilir. Ana ders, ruhunuzun içinde hissettiğiniz rüyalara karşı zamanınızı gerçekte ne yaparak harcadığınızla ilgilidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.