Akrep Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında bir dostunuz için bir iyilik yapın. Size sorulabilir ve sonra tekrar sormayabilirler ve ne yapılması gerektiğini anlamak için algılama güçlerinizi kullanmak size kalmış olacaktır. Plakaya çıkın ve yapabiliyorsanız yapın. Hafta ortası sizi çevrenizdekilerle o kadar uyumlu hale getiriyor ki, sevimli solist olarak sizinle bir grup kurmayı düşünüyorsunuz. Cuma günü kendinize olan güveniniz tüm zamanların en yüksek seviyesinde, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın. Bu iş girişimini veya kariyer hamlesini ciddi olarak düşünün. Devam et ve o riskli saç kesimini yap. Yıldızlar kesinlikle senin tarafında.


Akrep Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, hayatın her alanında burcunuz için son derece güçlü bir hafta. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, onu kazanmak için işin içindesiniz. Etrafınızda hayallerinizi destekleyen ve sizi gerçekte kim olduğunuz için gören birçok kişi var. Kesinlikle seviliyorsunuz, bu yüzden alınan sevgiye açık olun. Bu, sadakat ve dinamik ittifaklar yaratma yılıdır.

5 Şubat’taki dolunay çekiciliğinizi artırıyor. Bu yıl boyunca kariyerinize ve yaşam yolunuza daha fazla yönelmiş hissedeceksiniz ve sizinle birlikte gelenler kendilerini oldukça net bir şekilde sunacaklar. Bu enerjinin püf noktası, başkalarını da geride bırakmak zorunda kalacak olmanızdır. Dolunay bir şeyleri sonuca götürebilir ama aslında aldığınız haberlerle ilgisi var. Uzun süreli ortaklıklar ve evlilikler, bu süre zarfında iletişim konusunda biraz zorlanabilir. Aşk ilişkileri arayan akrepler, kısa vadeli beklentilerle hayatlarının en güzel anlarını yaşayabilir.

11 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna girişi tutkulu doğanızı harekete geçirecek. Bir şeye biraz kilitlenmiş hissedebilirsin, ama aynı zamanda bundan hoşlanırsın. Bu, birçok kişi tarafından istendiğinizin harika bir hatırlatıcısı olabilir! Büyüleyici yöntemlerin dünyanın her yerinden birçok talip çekiyor! Bu geçişler sırasında son derece bağımlılık yapan bir ilişki yaratabilirsiniz.


Akrep Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, profesyonel odaklı bir çalışma haftasına hazırlanın. 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında kariyer yolunda son altı ayda ne kadar yol kat ettiğinizi düşünün. Dolunay, spot ışığında daha rahat parlamanıza yardımcı olabilecek bir ay döngüsünün zirvesini temsil ediyor. profesyonel yetenekleriniz ve başarılarınız için. Bu dolunayı, olmaya mahkum olduğunuz profesyonel süperstar olmak için kozmik işaretiniz olarak kabul edin.

Ay’ın bu yükselişini takiben, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün’ü altmışken, tutku projelerinize ve fikirlerinize odaklanmak için inanılmaz derecede motive olmuş hissedebilirsiniz. Neyi keşfetmek istediğiniz hakkında konuşun veya bir fikrin peşine düşmek için bir plan yapın. Yakın bir iş arkadaşınız bile yardımcı olabilir, ancak beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir çünkü Balık burcundaki Venüs 8 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapacak.

Her iki sekstil de olağanüstü bir şeye yol açabilir, ancak iş hayatınızda yepyeni bir şeyi kucaklamak istiyorsanız açık fikirli olmanız gerekecek. Hafta sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda sohbetin ve acil çalışma topluluğunun nasıl dönüştüğünü izleyin. Bu yeni profesyonel dalgayı kucaklayın!


Akrep Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kolayca görülebiliyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının haritanızın zirvesinde olmasıyla başlıyor. Şu anda oldukça dikkat çekicisiniz, bazı Akrep yerlileri bunu rahatsız edici buluyor. Ama büyük olasılıkla bunu kendi avantajınıza kullanabileceksiniz. Akrep, yaratıcı çalışmanız topluluğunuzdaki insanlar tarafından görülebilir. Sosyal medyada daha sık gönderi paylaşıyor olabilirsiniz ve takipçileriniz artıyor. Ya da az önce bir istihdam web sitesinde yayınladığınız özgeçmiş ilgili taraflarca birden çok kez görüntüleniyor.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kardeşler ve kuzenler eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bir aile üyesinin doğum günü olabilir, bu yüzden iyi dilekler ve belki de bir hediye gönderiyorsunuz. Ya da belki kardeşiniz aileye yeni bir çocuk veya evcil hayvan katıyor. Akrep, bir araya gelmek veya görüntülü görüşme yapmak için bir sebep var. Bugün, ailenize daha bağlı hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.