Akrep Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Akrep burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Romantizm söz konusu olduğunda cesur hamleler yapmak genellikle iyi bir fikirdir, ancak Pazartesi günü değil. Salı veya Çarşamba’ya kadar beklemek bile gündelik konuşma şansınızı önemli ölçüde artırabilir. Enerji sadece daha iyi olacak. Aslında, hafta ortasında istediğinizi elde etme şansınız gerçekten çok yüksek. Çarşamba veya Perşembe, sadece kendinizi tanıtın ve sohbetin istediği yere gitmesine izin verin. Cuma ve Cumartesiyi nispeten çekingen geçireceksiniz. Aynı şey, harika bir gün olacak ve büyük ihtimalle canınız ne çekiyorsa onu yaparak geçireceğiniz Pazar için de geçerli.


Akrep Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu hafta işiniz ne olursa olsun üstesinden gelebilirsiniz! 27 Şubat Pazartesi gününden itibaren, İkizler burcundaki ilk çeyrek ay boyunca iş hayatınız üzerinde daha fazla güç ve kontrol sahibi olmak için temellerinizi bulmanız gerekecek. Bu ayın zihinsel enerjisi, dikkatli olmazsanız stres etkenlerinizi ve endişelerinizi artırabilir. Ancak stresinizin sizi kontrol etmesine izin vermek yerine onu yöneterek bunun üstesinden gelebilirsiniz. Bunun bir kısmı, kendinizle nasıl konuştuğunuza veya işle ilgili meselelere bağlı olacaktır!

İlerleyen günlerde kendinizi önemli ölçüde daha iyi hissedebilirsiniz. 2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, iş rutininiz ve alışkanlıklarınızla tam da olmanız gereken yerde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kavuşma, iş hayatınız hakkında tamamen kendinize güvenmenizi teşvik ediyor, bu yüzden onu kucaklayın! Olaylara iyi tarafından bakın.

İş-yaşam dengenizi müzakere etmek için gezinmeniz gerekiyorsa, bunu Kova burcundaki Merkür Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda yapın. İkinci bağlantı, iş-yaşam dengenizi düzene koymanıza yardımcı olabilecek herhangi bir zamanlama ayarlamasını ele almanıza yardımcı olabilir. İhtiyaçlarınızı karşılayan benzersiz bir program tasarlayın!


Akrep Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında, İkizler ayı haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, aşkınız biraz kafanızı karıştırabilir. Gözünüze kestirdiğiniz veya daha da kötüsü, geçmişten gelen biri söz konusu olduğunda biraz takıntılı hale geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yüzeye çıkan geçmiş kabarcık için herhangi bir acı varsa, perdenin ötesinden aşkı çağırırken onu kabul etmek ve salıvermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Neyse ki, hafta ortasında ay Yengeç burcuna girdiğinde kendinizi daha çok hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi size daha güvenli, enerji dolu ve neşeli olacak ve size son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelme fırsatı verecek. Son zamanlarda haber almayı umduğunuz biri varsa, bu onların nihayet sizinle iletişime geçme zamanı olabilir. Bu titreşimler size her şeyi başarabileceğinizi hissettirecek ve bunu başarmalısınız!


Akrep Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sihirli bir şekilde bir araya geliyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve romantizm ve macera evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve günlük rutinler evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, oldukça sıradan bir şey yaparken yeni bir romantik partnerle tanışabilirsin. Bu, kahvenizi yapan, market alışverişinizi yapan veya spor salonunda yanınızda egzersiz yapan kişi olabilir. Gününüzü geçirirken etrafınızdaki insanların farkında olun.

1 Mart Çarşamba günü iş evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Şu anda iş söz konusu olduğunda çok şanslısın. Yeni bir iş istiyorsanız, bir pozisyona başvurmak için harika bir zaman. Özgeçmişiniz üst sıralara çıkabilir. Akrep, mevcut işinizde zam veya asistan almak gibi daha iyi çalışma koşulları da isteyebilirsiniz. Şu anda dilekleriniz kabul ediliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.