Akrep Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Romantizm. Ve beraberinde gelen diğer her şey: güzellik, yaratıcılık, lezzetli yemekler, lezzetli kişilerarası gizem. Ayakta durmak neredeyse çok eğlenceli. Pazartesi, en sevdiğiniz ikilemi yakaladınız mı (gerçekten hoşlandığınız birine ondan gerçekten ne kadar hoşlandığınızı nasıl söylersiniz). Salı ve Çarşamba, daha acil ihtiyaçları olan diğer insanlar dikkatinizi gerektirecek, ancak Perşembe, Cuma ve Cumartesi sizi güzelliğe, romantizme ve tüm bunlara geri döndürecek. Pazar günü küçük bir ayrıntı her şeyi alt üst edebilir, ama yine söylüyorum, bu sadece küçük bir ayrıntı. Üstesinden gelmek kolay olacak.


Akrep Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İşteki yaratıcı seçeneklerinizi keşfedin, Akrep. 19 Şubat Pazar günü Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüto’ya 60’lık açı yaparken iş hayatınıza biraz daha neşe katmak için neyin peşine düşmek veya üzerinde çalışmak istediğiniz hakkında konuşun. 60’lık açı yoğun olabilir, ancak ihtiyacınız olan yaratıcı dönüşüm olabilir. iş hayatınızda Arzularınızı veya fikirlerinizi ifade etmek, daha sürükleyici bir sohbete yol açabilir. Ancak bu kötü bir şey değil, özellikle de ertesi gün Venüs Koç burcuna girdiğinde bir kıvılcımı yeniden işe getirmek istiyorsanız.

Koç burcundaki Venüs, her zamanki programınıza size büyük neşe getiren daha fazla taahhüt aşılayarak rutinlerinizi hızlandıracak. Balık burcunda da bir yeni ay olacağından, önümüzdeki altı ay boyunca bir tutku projesi veya fikri üzerinde çalışmaya niyet edebilirsiniz. Büyülü lunasyon sırasında yapabileceğiniz her şeyi hayal edin!

Bu haftanın ilerleyen saatlerinde, Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında neye odaklanmak istediğinize dair konuşmadaki konuları çözmeniz gerekebilir. Gerekirse, işinizle ilgili kendi işinizi yapmaktan çekinmeyin.


Akrep Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tutku olabilir.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve zevk ve romantizm evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve iletişim eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz çok hararetli bir sohbete sahip olabilirsiniz. Akrep, bu metin (anlamlı emoji ile) veya çok samimi bir görüntülü sohbet yoluyla olabilir. Aynı odadaysanız, bu aşk ilişkisinde ikinizin de neye ihtiyacı olduğu hakkında bir konuşma olabilir. Fanteziler ve arzular bugün açığa çıkabilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, hayatta neyi sevdiğinizi keşfetmek iyi bir fikir olacaktır. Zevkler değişir ve son iki yılda kesinlikle çok şey yetiştirdiniz. Daha önce beğendiğiniz şeyler şimdi ilginizi çekmeyebilir. Akrep, bu, neye çekildiğiniz konusunda dikkatli olmaya başlamanın ve bundan daha fazlasını hayatınıza nasıl koyabileceğinizi görmenin zamanıdır.


Akrep Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık mevsimi tüm hızıyla devam ederken, şu anda ihtiyaçlarınıza diğerlerine göre öncelik vermeniz kolay olacak – ve yapmalısınız! Evet, aşk tamamen verme ve alma içindeki denge ile ilgilidir, ancak su burcu arkadaşınızın zodyak mevsimi olduğu için, biraz kendine odaklanmakta sorun yoktur. Yine de, hafta ortasında, Merkür ve Mars karnınızda bir ateş yakmak için yirmi saniyede hizalandığında, evden çıkmak önemli olacak.

Ne yazık ki, Ay ve Satürn’ün sert bir karesi, özellikle hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde vakit geçirmeyi tercih ediyorsanız, bu kozmik yükü azaltabilir. Yeni ay, haritanızın romantizmi yöneten bölümünü harekete geçireceğinden, arkadaşlarınızla planlar yapmaya çalışın, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde özellikle güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına gelir. Kendinizi bir partide bulursanız, yeni bir partneri çekmek için mükemmel olan “karanlık, gizemli, çekici yabancı” rolüne kolayca düşeceksiniz.

Seksi bir romantizm havada kalacak, bu da insanların bağlantı kurmak isteyeceği anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantezi perdesine bürünecek olsa da, o gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeyler çıkabileceğine dair büyük bir potansiyel var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.