Akrep Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Genellikle lidersiniz, ancak haftanın başlarında takipçi koltuğundasınız. Orada rahatsız olmadığın sürece, neden bir süreliğine başka birinin yönetmesine izin vermiyorsun? Çarşamba günü patronunuz iyi bir ruh halinde, bu yüzden tatil talebinde bulunabilirsiniz. Bu hafta sonu dikkatler evde. Başlattığınız iyileştirme projelerini bitirmenin zamanı geldi. Bir arkadaşınızı yardıma gelmesi için kandırabilirseniz, çok daha iyi. Yapılacaklar listenizdeki her şeyi bitirirken eğlenmek için biraz müzik akışı yapın. Pazar bu hafta izin gününüz, bu yüzden yaratıcı yönünüzü şımartın ve güzel bir yemek yapın.


Akrep Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ne yapacaksın Akrep? 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren, burcunuzdaki son çeyrek ay boyunca bir profesyonel olarak kim olduğunuz konusunda daha özgüvenli hissetmek için birkaç ayarlama yapmanız gerekebilir. Luna, küllerinden yükselen bir anka kuşu gibi dönüşmek için kontrolünüzün bir kısmını bırakarak sizi dalmaya teşvik edecek. Profesyonel güç duygunuzu bulmak için bu momentumu kullanın. Bunu yapmak, birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda tutku projelerinizin ve yaratıcı çabalarınızın nasıl bir araya gelebileceğini hayal etmenize yardımcı olabilir.

Sihirli birleşim, sanatsal yönünüze dalmanıza yardımcı olabilir, böylece profesyonel projeleriniz ve girişimlerinizde yaratıcı bir dönüşü fark edebilirsiniz. Bu geçiş sırasında deney yapın, oynayın ve eğlenin.

Ancak 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki Merkür burcunuzdaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaparken sevebileceğiniz işe devam etmek için tartışılmazlarınızı gündeme getirmekten korkmayın. kariyer yolunuzda ilerlemeniz için size ilham veren profesyonel taahhütler üzerinde çalışırken rahat hissetmek.


Akrep Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kalbinizin heyecanla çarptığını hissedebilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda ve aile evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün gürültülü ve kaotik bir eviniz olabilir. Çocuklarınızın akrabaları ve arkadaşları evinize inebilir. Bu planlanmış bir parti veya doğaçlama bir ziyaret olabilir. Akrep, evinizin birçok odasında neşeli kahkahalar duyabilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile romantizm ve heyecan evinizi birleştiriyor. Akrep, biri kulağına fısıldamak için eğildiğinde kendini her yerin karıncalanırken bulabilirsin. Bu, kalbinizin yüksek sesle atmasına neden olabilir. Aşkı arıyorsanız, yeni biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınız sizi tanıştırabilir ya da mahallenizdeki kafede bir yabancıyla sohbet başlatabilirsiniz.


Akrep Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

En derin mahrem arzularınızı ortaya çıkarmak ve onlarla uyum sağlamak için çok yoğun bir hafta olacak. Size kim olduğunuzu gösteren romantik bir bağınız bile olabilir. Tekrarlanan herhangi bir psikolojik model fark ettiyseniz, bunu kesin olarak çözmenin zamanı geldi. Bu özellikle eşlerini sürekli destekleyen ancak karşılığında her zaman aynı enerjiyi almayan Akrepler için geçerlidir.

On beşinci evdeki Venüs-Neptün birleşimi ve güneş ve Satürn’ün birleşimi size şu anda sizin için en dokunaklı olan manyetizmayı getiriyor. Bu hafta kariyerinize ve yaşam yolunuza daha fazla yönelmiş hissedeceksiniz ve sizinle gelenler kendilerini oldukça net bir şekilde tanıtacaklar. Bu enerjinin püf noktası, başkalarını da geride bırakmak zorunda kalacak olmanızdır. Uzun süreli ortaklıklar ve evlilikler, bu süre zarfında iletişim konusunda biraz zorlanabilir.

Aşk ilişkileri arayan akrepler, kısa vadeli beklentilerle hayatlarının en güzel anlarını yaşayabilir. Bu, birçok kişi tarafından istendiğinizin harika bir hatırlatıcısı olabilir! Büyüleyici yöntemlerin dünyanın her yerinden birçok talip çekiyor! Bu geçişler sırasında son derece bağımlılık yapan bir ilişki yaratabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.