Yengeç Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı? Her köşede parlak çiçekler, beyaz bulutlar ve devasa balon demetleri. Pazartesi, büyük bir satın alma için savurganlık yapacaksınız ve Salı ve Çarşamba, harika arkadaşlarınızdan kaldırabileceğinizden daha fazla telefon görüşmesi yapacaksınız. Haftanın ikinci yarısı, işlerin daha da zorlaştığı yerdir. Başa çıkamayacağınız bir şey değil ama Perşembe günü evde işler pek de yolunda gitmiyor olabilir. Cumartesi günü kararsızlıkla oyalanabilirsin. İç huzurun adına, Pazar günü emin olmadığın hiçbir şeye bulaşma.


Yengeç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantik fırsatlar çoktur.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve ilişkiler evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, arkadaşlarınızı ve ailenizi büyük bir duyuru ile şaşırtabilirsiniz. Siz ve partneriniz nişanlanmaya hazır olabilirsiniz veya emlak satın almak veya bir köpek yavrusu sahiplenmek için kaynakları bir araya getiriyor olabilirsiniz. Şimdi bu ilişki warp hızında ilerliyor ve doğru yönde ilerliyor.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve samimiyet eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Artık geçmişinizden biriyle romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Sağlam bir ilişki içinde olabilirsiniz, ancak eski bir kolej sevgiliniz veya eskiden çıktığınız bir kişi sizi sosyal medya aracılığıyla bulabilir veya size rastgele bir mesaj gönderebilir. Yağmur yağdığında, Yengeç, yağar. Artık ne yapacağınızı bildiğinizden daha romantik fırsatlara sahip olabilirsiniz.


Yengeç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeç, kariyer yolunda yapmak istediğin yatırımları başarısızlık korkusu olmadan yap. 11 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs, Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında, özlemleriniz ve devam eden yaratıcı çabalarınız arasında sıkışıp kalabileceğiniz için gerginliği bekleyin. zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı şu anda üzerinde çalıştığınız ve peşinden gitmek istediğiniz şeylere yatırın. Hepsini yapamıyorsanız, daha otantik bir profesyonel çağrıya yatırım yapmaya odaklanmak için bazı taahhütlerinizi bırakmanız gerekebilir.

Oğlak burcunda geri giden Merkür aynı gün Koç burcundaki Kayron ile kare açı yapacağından, ne almak istediğinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir, ancak kariyer yolunuzdan emin olmamaktan kaçının.

Bir gün sonra, kendinizi biraz daha iyi hissedebilirsiniz, ancak yine de kariyer yolunuza yatırım yapmakta tereddüt edebilirsiniz, çünkü Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Kayron’u 60 derece yapacaktır. Bununla birlikte, Mars istasyonları İkizler burcunda ilerlerken, işinizle ilgili daha az stresli hissetmenizi sağlayacak ince ama güçlü bir zihinsel değişim fark edebilirsiniz.


Yengeç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi ayı sizi evde yeniden şarj olmak için biraz daha fazla zaman harcamaya zorladığından, çalışma haftasının ilk bölümünde herhangi bir romantik bağlantıdan çok kendinizi beslemeye odaklanıyorsunuz. Bu enerjiyi hem duygusal hem de fiziksel kişisel bakım uygulamak için kullanmanız önemli olacaktır, ancak cilveli bir şirkete ihtiyaç duyarsanız, evinizi ağırlamayı teklif edin.

Evde geçen son birkaç günün ardından, dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacaksınız, bu da yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir. Aşkınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair belirsizlikler, ayın on birinci ve on ikinci gününden itibaren yavaş yavaş artabilir. Bu koşullara doğal tepki, duygusal olarak kapatmak olacaktır, ancak sonunda kendinizi denklemin tamamen dışında bırakabilirsiniz.

Neyse ki, bu sınırları aşmak için enerjik bir çıkışa sahipsiniz. Hafta sona ererken romantik bağlantılarınız üzerinde çok fazla baskı kurmayın, ancak cilveli bir metin göndermekten veya biraz eğlenmek için onları dışarı davet etmekten çekinmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.