Yengeç Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kafanın içindeki o küçük sesi duyuyor musun? Bu, sezginizin size meşhur laflarınızı çalma zamanının geldiğini ve dinlemeniz gerektiğini söylüyor. Hafta başlarken çılgın tarafta bir yürüyüşe ihtiyacınız var, bu yüzden tereddütlerinizi pencereden dışarı atın. Bu güven sizi haftanın ortasına taşıyacak çünkü Çarşamba ve Perşembe günleri atılganlık ve çekicilik ile dolusunuz. Tüm bu karizmayı akıllıca kullanın. Cuma, Cumartesi ve Pazar, romantizm için mükemmel fırsatlar sunuyor çünkü alışılmadık bir şekilde dışa dönük ve süper enerjiksiniz.


Yengeç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Mars on ikinci evdeyken ve gizli yaşamınızı harekete geçirirken, bu hafta sizi evinizde olma isteğiyle baş başa bırakıyor. 29 Ocak, sevgilinize yemek pişirmek, sevdiğinizi bir kahveye davet etmek ya da evde oturup mumlarla çevrili yuva yapmak için harika bir gün. İkinci ve dördüncüde hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Meditasyon, yoga veya günlük kaydı yoluyla tüm gerilimi serbest bırakın.

Dördüncüsü, herhangi bir ilişki draması akşam hafiflemeye başlayacak. Kova mevsimi, kendinize daha iyi sınırlar koyarak gelecekteki tartışmaları önlemenizi sağlayacaktır. Açık iletişim yoluyla yanlış anlamaların üstesinden gelebilirsiniz. Bu hafta önemli biriyle konuşmadan önce düşüncelerinizi ve duygularınızı yazmayı deneyin. Kağıt üzerinde görmek bile kendinizi topraklamanıza ve gücünüze adım atmanıza yardımcı olacaktır.


Yengeç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sonunda her şeyin karşılığını alacağı umudunu koru Yengeç. Kova burcundaki güneş, İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizde yeni zirvelere ve daha büyük profesyonel topluluğa ulaşarak ilerlemeye devam etmek için gücünüzü toplayın. Aynı zamanda, 29 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Ancak alışılmadık olasılıklara veya sıra dışı çalışma ilişkilerine açık olun, çünkü kariyer yolunuzda keşfedilmemiş alanları keşfetmek için yeni bir şey denemeye meyilli hissedebilirsiniz.

Bu gücü koruyun ki, birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u 60 derece geçtiğinde hiçbir şey sizi alt etmesin veya kariyer yolunuz hakkında tetikte hissetmenize neden olmasın. Altmışlık, kariyer yolunuzdaki bazı sorunları ele alabilir, bu nedenle kontrolünüzü koruyarak herhangi bir sorunun üstesinden gelmek önemli olacaktır.

Neyse ki, 2 Şubat Cuma gününe kadar Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’a ulaştığında, profesyonel özlemlerinizi takip etme ve daha büyük profesyonel topluluğunuzla ağ kurma konusunda doğru yoldasınız gibi görünüyor. İlerlemeye devam edin!


Yengeç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ihtiyacınız olanı alacaksınız.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve kaynaklar evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, ihtiyacınız olan kaynakları alabilirsiniz. Kanser, bir kredi için çevrimiçi bir başvuru dolduruyor veya sıfır faizli bir kredi kartı almak için başvuruyor olabilirsiniz. Bir sanatçıysanız, insanların çalışmalarınızı desteklemek için bağış yapabilmesi için bir kitle fonlaması hesabı başlatabilirsiniz. Veya bir çevrimiçi video kanalı başlatmak isteyebilirsiniz ve arkadaşlarınız size ihtiyacınız olan tüm ekipmanı ödünç verir. Bugün, sizinle ihtiyacınız olan şey arasında doğrudan bir çizgi var.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve seyahat eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Yengeç, hızlı bir yolculuk yapma fırsatınız olabilir. Bu, komşu bir ülkeye veya komşu ülkeye kısa bir tatil olabilir. Ya da biraz alışveriş yapmak ve en sevdiğiniz restoranı ziyaret etmek için bir sonraki ilçeye arabayla gidebilirsiniz. Bugün evden çıkmak için güzel bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.