Yengeç Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken, kendi aptalca fikirlerinizin akıntısında yüzen bir yaprak gibi hoş bir şekilde sallanıyorsunuz. Yüzmenin tadını çıkarın ve hayal gücünüzü şımartın. Belki şu anda biraz aptalsın ama sezgilerin ve sezgilerin yerinde. Keşif için hiçbir fırsatı kaçırmayın. Hafta ortası sizi biraz gergin ve duygusal hissettiriyor, bu yüzden geri çekilin ve gerektiğinde biraz nefes alın. Cuma ve Cumartesi günleri romantizmi arayın ve bulmayı bekleyin. Buna hiç şüphe yok: Cazibeniz var ve kontrol sizde. Pazar günü, vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkın. (Herhangi bir eski vahşi taraf yapacaktır.)


Yengeç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İnsanlar, etrafınızdayken kendilerini hem rahat hem de huzurlu hissedecekler, bu da herhangi bir romantik ilginin gardını indirmesine yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Tüm enerjinizi başkalarına vermediğinizden emin olun ve Venüs’ün hassas Balık burcuna girdiği 26 Ocak öğleden sonra sosyalleşmeden bir mola planlayın. Bu enerji Güneşinizle uyum sağlayacak ve sizi yukarı kaldıracaktır.

Özel biriyle bağlantı kurmayı umuyorsanız, ayın yirmi altıncı akşamı arkadaşlarınızla bir grup gezisi düzenleyin. Ay ve Uranüs arasında nazik bir enerji akışı ortaya çıkacak ve bu, sevginizin nesnesiyle romantik bir yol anlamına gelmenize yardımcı olabilir. Sadece durum üzerinde herhangi bir baskı yapmaktan kaçının ve cadı saati grevleri romantik kargaşaya yol açabileceğinden, ay ve Venüs arasında uygulanan bir karşıtlık olduğundan, ilginizi aşırı derecede ifade etmemeye çalışın.


Yengeç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeç, bu hafta kime veya neye söz vermelisin? 22 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, mesleki taahhütleriniz için arzularınızı müzakere ederek daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Dünyevi üçgen, bir fikir ortaya atmak için mükemmel bir geçiş olabilir, hatta peşinden gitmeye çağrıldığınızı hissettiğiniz bir şey varsa kendiniz bile olabilir.

Kova burcundaki Venüs’ün Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağı göz önüne alındığında, zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı benzersiz girişimlerinize yatırmanız sorunsuz olacaktır. Ayrıca, radikal ama değerli fırsatlarla ilerlemek için verdiğiniz ilhamı takip etmek, Uranüs doğrudan Boğa burcuna geçtiğinde daha kolay olacaktır.

Bu tıka basa dolu geçişler, özellikle birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter’i 60’lık açıyla geçerken, kariyer yolunuzu genişletme konusunda kendinize daha fazla güvenmenize yardımcı olabilir. Ancak 27 Ocak Cuma günü Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında geri bildirimlerin veya fikirlerin güveninizi sarsmasına izin vermemek için çalışmanız gerekecek. Kova burcundaki güneş ay düğümlerini kare yaptığında işte devam edin.


Yengeç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için neyin değerli olduğunu keşfediyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Kova’daki Satürn’le ve kredi ve borç evinizle birleşmesi ile başlıyor. Yengeç, şu anda borçtan kurtulmaya son derece odaklanmış olabilirsin. Bu, tüketici borcu veya öğrenci kredisi olabilir veya ipoteğinizi erken ödemek isteyebilirsiniz. Nasıl daha tutumlu olunacağını tutumlu çiftlerin yemek pişirmenin veya paradan tasarruf etmek için kendi espressolarını yapmanın ekonomik yollarını gösteren videolarını izleyerek öğreniyor olabilirsiniz. Bugün, para biriktirmeyi bir oyun haline getirebilirsiniz.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve finans eviniz ile yarım kare açı yapacak. Şimdi, ortağınızı tasarruf planınıza dahil etmeye çalışabilirsiniz. Yengeç, yemek artıklarını yemenin faydalarını anlatabilir ya da fazladan bir kazak giymeleri gerektiği anlamına gelse bile ısıyı birkaç derece düşürmelerini isteyebilirsiniz. Bugün, fikirleriniz için destek bulabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.