Yengeç Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kafanızın üzerinde büyük bir soru işareti var, kafanız karıştığı için değil, sorularla dolu olduğunuz için. Ve bu konuda biraz savunmasız hissediyorsun. Harekete geçmek isteseniz de aceleci bir şey yapmamaya dikkat edin ve en azından Çarşamba gün sonuna kadar bu plana bağlı kalmaya çalışın. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha az garip hissedeceksiniz, ancak yine de sosyal yüksek vitese binmekten çok evin içinde dolaşmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu boyunca, yakın geçmişteki duygusal geçmiş üzerinde durmak yerine beyninizi daha yaratıcı şekillerde çalıştırın.


Yengeç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek seksi, sevgili Yengeç, özellikle bunu sanatsal bir şekilde yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta sizi başkaları için daha çekici hale getirirken, bir yandan da benlik duygunuzu ve güveninizi geliştirir. Hayır, bir sonraki Picasso olmak zorunda değilsiniz, ancak haritanızın yaratıcılığı yöneten bölümünde kamp kuran üç gök cismi ile ilham veren insanlara, etkinliklere ve projelere doğru çekileceksiniz. 18 Ocak’ta Merkür haritanızın ilişki sektöründe ileri doğru dönerken bu titreşimler yoğun olabilir.

Bu yönlerin sert doğası nedeniyle öngörülemeyen durumlar ortaya çıkabilir, ancak üstesinden gelebilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız. Auranız hafta sonu özellikle manyetik ve çekici olacak. Bu kozmik iklim, aşık olduğunuz kişiyle flört etmek veya vakit geçirmek için mükemmeldir, çünkü karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kendinize ve evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, bu da size başkalarının çekileceği dingin bir nitelik kazandıracak. Başkalarının enerjisine özellikle duyarlı olacağınız için, kendinizi kötü etkilerle veya zehirli insanlarla çevrelememeye dikkat edin.


Yengeç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kime ya da neye yatırım yapacaksın Yengeç? 18 Ocak Çarşamba günü Merkür doğrudan Oğlak burcunda durup Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşana kadar çalışma haftanıza yavaş bir başlangıç ​​yapın. Bu iki geçiş arasında mesleki taahhütleriniz, iş ilişkileriniz, yükümlülükleriniz, hatta sözleşmeleriniz.

Başlangıçta güçsüzleştirebilse veya kontrolünüz yokmuş gibi hissetmenize neden olsa da, bu geçişler tam da profesyonel düzenlemelerinizden en iyi şekilde yararlanmak için ihtiyacınız olan şey olabilir. Sonuç olarak, taahhütlerinizin başarısını engelleyebilecek artık sorunları aktif olarak ele alarak rekoru düzeltmek için her iki geçişi de kullanabilirsiniz. Devam etmeye hazırsanız, artık size hizmet etmeyen düzenlemeleri bile bırakabilirsiniz.

Birkaç gün sonra, güneş Kova burcuna girdiğinde, zamanınızı, enerjinizi ve dikkatinizi kariyer yolunuzla uyumlu taahhütlere yatırmaya hazır hissedeceksiniz. İşin püf noktası, bir taahhüdü karışıklığa dönüştürmekten kaçınmak için mesafeyi korumak olacaktır. 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniay sırasında düzenlemelerinizi en iyi şekilde yapmaya niyet edin.


Yengeç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler tam zamanında geliyor.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz şu anda tamamen farklı dalga boylarında olabilirsiniz. Yengeç, partnerinizle birlikte çalışmaya çalışırken sonunda birbirinizi sinirlendirebilirsiniz. Sanki bir mobilyayı bir araya getirmek için tüm parçalara sahipsiniz, ancak partneriniz bunun bir kitaplık olduğunu düşünürken siz bir masa kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anda biraz iletişim çok yardımcı olacaktır.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve kredi ve borç eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Mali bir konuyu halletmek için aceleniz olabilir. Kanser, harika bir fiyata bir hisse senedi satın alabilir veya aradığınız ürünü yarı fiyatına bulabilirsiniz. Bugün, hızlı eyleminiz finansal bir fayda getiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.