Yay Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Yay burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında, karakterlerin rastgele şarkı söylemeye başladığı ve erkeklerin, kadınların ve çocukların sokakta dans ettiği filmlerden birinde gibi hissedeceksiniz. Bu tür çılgın bir mutluluk pazartesiden daha uzun sürmez, ancak salı ve çarşambayı geçtikten sonra (birçok ayrıntı, yeterli zaman yok), her şey yoluna girecek. Perşembe günü birileri sizi tüm hafta sonu boyunca sırıtacak komik bir şey söyleyecek, hatta canınızın büyük kase mısır gevreği yemek, film izlemek ve şekerleme yapmak isteyeceğiniz Cumartesi ve Pazar günleri bile.


Yay Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, elinizde fazladan nakit olabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve gelir evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi daha fazla para alıyor olabilirsiniz. Yay, bu yakın zamanda yapılan bir iş değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir ve şimdi daha yüksek gelir banka hesabınıza çarpıyor olabilir. Ya da belki bir akrabanızdan tatil parası aldınız ve o para şimdi cüzdanınıza yüklendi. Bir dakikanızı ayırın ve bu bolluk enerjisinin tadını çıkarın.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve iletişim eviniz İkizler burcunda geri giden Mars ile üçgen açı yapacak. Bir arkadaşınızdan veya potansiyel bir partnerinizden ilgi çekici bir mesaj alabilirsiniz. Belki bir araya gelip bir şeyler tartışmak isterler. Her şey oldukça gizemli, ama kulağa heyecan verici geliyor. Size bir iş fırsatından bahsedebilir veya sizi onlarla bir seyahate çıkmaya ikna edebilirler. Yay burcu, aradığınız macera bu olabilir.


Yay Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burcu, iş hayatınızdan en iyi şekilde yararlanın. Haftanın başında, Oğlak burcunda geri giden Merkür Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, aklınız eski istek ve arzularınıza dönebilir, öncelik vermek isteyebilirsiniz. Her iki gezegen de geri hareket halinde olduğundan, iş hayatınızın bazı yönlerini daha benzersiz, özgün ve özgürleştirici hissettirmek için yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Fikirlerinizle oynayın, ancak Merkür doğrudan istasyona gelene kadar önemli değişiklikler yapmayın.

Kısa bir süre sonra, Kova burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars ile üçgen açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizle ilgili sorunları veya yanlış anlaşılmaları düzeltmenin zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. İş ilişkilerinize olumlu ama gerçek bir yaklaşım benimsemek için harika bir zaman bile olabilir.

11 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığından, işinizle ve hatta iş arkadaşlarınızla bir yol ayrımında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Her iki kare de biraz dış ve iç strese neden olabilir, ancak bu geçişler, iş hayatınızda veya iş arkadaşlarınızla sohbet ederken yapmak istediklerinizi ele almak için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.


Yay Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

12 Ocak’ta Mars’ın ileri hareketi nedeniyle şu anda iyi bir yerdesiniz. Eşleşecek birini bulmak şu anda o kadar öncelikli olmayacak, ancak her zaman birisinin beklenmedik bir şekilde hayatınıza girme olasılığı var. İşler sakinleşecek ve geçmişten gelen ilişki bagajınızı boşaltmanıza yardımcı olacak, ancak dünkü aşklardan kalan her türlü acıyı salıverirken kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.

Aşk ve para odaklı Venüs, 10’unda Kader Düğümleri ile karşı karşıya gelecek ve odağınızı para meselelerine ve kişisel güvenliğe kaydıracak. Zodyakın en şanslı üyelerinden birisin, yani aşk her an senin için tezahür edebilir. Ancak, kendinize odaklanmanız ve bağımsız bir kişi olarak hayallerinizi inşa etmeniz önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.