Yay Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Yay burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Yay burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken harekete geçin! Pazartesi ve Salı günleri yapacak çok işiniz var ve can sıkıntısı bir seçenek değil. Koşuşturma başkalarıyla sorun yaratabilir, ancak işleri yumuşatmak için iyi huylu tavrınıza (ve belki biraz tatlı konuşmanıza) güvenin. Çarşamba ve Perşembe günleri duygularınızın peşinden gidin. Felsefi ruh haliniz sizi derin sohbetlere ve hatta belki de önemli biriyle ilişkinizi derinleştirmeye yönlendirebilir. Hafta sonu sizin için Cuma günü başlıyor ve şans birkaç günlüğüne yanınızda, özellikle de risk alıyorsanız. Bolluk bekleyin.


Yay Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinizle ve ilginizi çeken şeylerle ilişkinizi derinleştirmek için harika bir hafta. Hayatınızda herhangi bir su burcunuz varsa, dördüncü civarında onlara karşı biraz sabırlı olun. Düşüncelerinizin yaratıcı ve muhtemelen eksantrik olmasını bekleyin. İnsanların olaylara yeni bir açıdan bakmalarına yardımcı olabilirsiniz, ancak sınırları fazla zorlamamaya çalışın.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, kendinizi görselleştirmek için zaman ayırın ve geleceğinizin ne kadar parlak olmasını istediğinizi düşünün. Başkalarına şu anda tarafsız kalmayı ve duyguların gerçeğin önüne geçmesine izin vermemeyi öğretme yeteneğine sahipsiniz. Yine de, bu hafta mücadele edebilecek diğer işaretlere karşı duyarlı olun, bu yüzden liderliği ele almaya ve onları kafalarından çıkarmaya çalışın. Partnerinizi sinemaya götürmeyi ve kültürel ve moral verici gezilere dalmayı düşünün. Bir kitap kulübüne katılın ve belki de zihinsel yeteneklerinize uygun biriyle tanışırsınız!


Yay Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burcu, bu hafta iş hayatınızda sizi neyin güvende ve emniyette hissettireceğine odaklanın. 29 Ocak Pazar günü, Güneş Kova burcundaki Mars İkizler burcunda, Merkür Oğlak burcundaki Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yaptığında seçeneklerinizi keşfetmeye açık olun. Üçgenler göz önüne alındığında, size iş hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz finansal özgürlüğü ve güvenliği sağlayacak profesyonel taahhütlerde ilerleme konusunda oldukça iyimser hissedebilirsiniz.

Ele almak istediğiniz bir şey varsa, bunu fikirlerinizi ortaya koyma veya arzularınıza ulaşıp ulaşamayacağınızı görmek için pozisyonunuzu müzakere etme zamanı olarak düşünün. Ancak, iş meselelerinizle mutlu olmak istiyorsanız, konuşmadaki konumunuzdan emin olmanız gerekecek, çünkü birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmış yapacak.

Bakış açınıza olan güveninizi koruyarak bu sekstilde kimsenin tüylerinizi ürpertmesine izin vermeyin. Her ne kadar zorlayıcı olsa da, 3 Şubat Cuma günü Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında işinizde hafif bir aksama yaratsa bile ihtiyacınız olan şeyi istemek konusunda muhtemelen daha özgüvenli hissedeceksiniz.


Yay Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sihirli kelimeleri biliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü, İkizler burcundaki Mars’ın Kova burcundaki güneşle ve sizin yaşlarınızdaki kardeşleriniz, kuzenleriniz ve akrabalarınızla üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir süredir görmediğiniz bazı aile üyeleriyle vakit geçirebilirsiniz. Ülkenin diğer tarafında yaşayan bir hemşire ziyarete gelebilir. Bir erkek kardeş görüntülü sohbette size katılabilir. Yay, bir aile toplantısında kuzenleri görebilirsin. Bugün, aile yeniden bir araya geldiğinde neşe geliyor.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve konut eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, biraz yeniden dekore ediyor olabilirsiniz. Yay burcu, belki zaten bazı dağınıklıkları temizlediniz ve şimdi tarzınızı göstermek için mantıklı bir şekilde birkaç parça ekliyorsunuz. Veya yeni yıla pozitif enerji getirmek için birkaç feng shui kürü ekleyebilirsiniz. (Mavi renk 2023’te iyi bir seçim olacaktır).


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.