Yay Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Yay burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yataktan kalkamıyor gibi misin? Alışılmadık bir şekilde (en azından sizin için) halsiz ve bitkin olduğunuz için, battaniyeler Pazartesi ve Salı günleri ekstra ağır olabilir. Endişelenme. Hafta ortasına kadar, bu uyuşukluk uzak bir anı olacak (arkadaşlarınız sizi tekrar harekete geçirecek kadar kibarsa, belki daha da erken). Çarşamba ve Perşembe günleri, yeniden enerjiyle dolup taşacak, galip gelmeye ve aşk yaşamaya hazır olacaksınız. Hafta sonu için bir randevu ayarlamak için bu cazibeleri kullanın ve yakın ve kişisel olmayı bekleyin. Şu anda usta bir iletişimcisin. Pazar günü, kendinize zaman ayırın (ister ayak işleri için, ister sadece çok ihtiyaç duyulan bir kaçamak için).


Yay Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bekleyiş nihayet yirmi altıncıda, Venüs sevgi dolu Balık burcuna girdiğinde sona erer. Son zamanlarda dikkatlerden kaçıyorsanız, önümüzdeki günlerde tüm gözler üzerinizde olacağı için bir değişim göreceksiniz. 26’sının sabahı, güneş burcunuz tatlı Venüs’le karşı karşıya geldiğinde, gerçekten ilgilenmediğiniz biriyle oynamak için cazip hissedebilirsiniz. Ama egonuzu şişirmek adına kimseyi sokmamaya çalışın.

Ayrıca, kozmik enerjinin odağı, haritanın temel yapınızı ve benliğinizi yöneten bölgesine düştüğü için, aşık olduğunuz kişiye anlayışlı sorular sormayı hatırlamanız ve kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktan kaçınmanız da önemli olacaktır. Bu süre zarfında titreşimler çok yüksek olacak, bu nedenle ayakları yere bastığınıza ve eşit diyaloglar için yer tuttuğunuza ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz.


Yay Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu hafta iş hayatınızda nispeten güvende hissetmeyi bekleyin. 22 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaparken, Uranüs Boğa burcunda doğrudan istasyonlar oluşturduğunda, profesyonel ve finansal güvenlik sizin kaderiniz olacak. Sohbet sırasında söylenen veya gündeme getirilen bir şey, ilerleyen mesleki meselelerinizde daha istikrarlı hissetmenize yardımcı olabilir.

Aynı gün Kova burcundaki Venüs de Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, daha fazla para kazanma yolunda tatlı konuşmalar yapmak için mükemmel bir zaman bile olabilir. Kendinizi tesadüfi bir fırsata atmaktan, hatta hak ettiğiniz şeyi istemek için cesaretinizi toplamaktan korkmayın. Ancak momentumunuzu korumanız gerekecek, özellikle birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında. Yetenekleriniz, fikirleriniz ve tutkulu projeleriniz inanılmaz derecede değerli olduğu için hiçbir şeyin güveninizi almasına izin vermeyin.

Haftanın sonunda, yeni alışkanlıklarla veya iş hayatınızı dengeleyebilecek yeni bir rutinle ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz. Ancak, Kova burcundaki güneş Ay düğümleriyle kare açı yaptığında, bilinçaltı bakış açınızın iş gününüzü veya iş arkadaşınızla olan ilişkilerinizi nasıl etkileyebileceğini izlemeniz gerekir.


Yay Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, riske karşı sorumlu bir yaklaşım benimsiyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Kova’daki Satürn’le ve iletişim, evrak ve uygulama evinizle birleşmesi ile başlıyor. Şu anda, özellikle zor görevlerde güçlü bir konsantre olma yeteneğiniz var. Bir okul veya işletme kredisi başvurusu üzerinde çalışabilir veya vergilerinizde bir artış elde edebilirsiniz. Yay, bilgisayarla ilgili sorunları çözmek veya yeni bir müşteri ilişkileri yönetimi sistemi gibi karmaşık bir yazılım öğrenmek için de iyi bir gün.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve sizin para eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve elektronik tablolar evinize yarım kare açı yapacak. Yeni Yıl kararlarınızdan biri paranızı daha iyi takip etmek olabilir. Genel olarak, ona ne kadar çok dikkat ederseniz, o kadar çok para çekebilirsiniz. Yay burcu, makbuzlarınızı düzene sokmaya ve harcamalarınızı takip etmek için bir sistem kurmaya hazır olabilirsiniz. Artık paranız konusunda daha sorumlusunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.