Yay Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Yay burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında rüyalarınız zihninizi meşgul ediyor ve bilinçaltınız size bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir. Duygularınızı istediğiniz kadar keşfedin, ancak bir noktada (Çarşamba?) bunun için endişelenmemeye karar vermelisiniz. Tonlarca arkadaşın var. Ve sen mutlusun. Ve dünya, bakılacak her türlü büyüleyici şeyi sunuyor. Cuma günü harika bir kitap okuyun veya klasik bir film izleyin. Bu hafta sonu size konuşacak bir şeyler verecek.


Yay Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, tatlı Venüs ile ittifak kurarken, on yedinci gün senin için önemli bir gün olacak sevgili Okçu. Bu kozmik iklimde, bir ilişkide sizi neyin güvende veya güvensiz hissettirdiğiyle ilgili temalar ele alınmalıdır.

Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sık sık şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer. Tarihsel olarak konuşursak, eski sevgililerinizin sadakatsizlikten şüphelendiğinizde haklı mıydınız yoksa korkuya dayalı suçlamalar mı yapıyordunuz? Gelecekteki ortaklarınızın sizi romantik açıdan güvende hissettirmek için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru nasıl sağlıklı bir şekilde iletebileceğinizi düşünün.

Bu süre zarfında bir duygu patlaması hissedeceksiniz, ancak kendinizi anlamlı ve diplomatik olarak ifade edecek araçlara sahip olacaksınız. Bu günü, özellikle son zamanlarda gözünü diktiğin biri varsa, nasıl hissettiğini başkalarına bildirmek için kullan. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı da güçlendirecektir.


Yay Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay Burcu, hafta boyunca iş ve para ile her şey biraz daha iyiye gidecek. Çalışma haftanıza yavaş bir başlangıç ​​olsa da, 18 Ocak Çarşamba günü Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüto ile kavuşum yaparken Merkür doğrudan Oğlak burcunda durduktan sonra kendinizi daha istikrarlı hissedebilirsiniz. Merkür doğrudan istasyonlara geçtiğinde.

Bununla birlikte, kavuşum, bu meselelerle ilgili kesin olarak halletmek için bir şeyleri gün ışığına çıkaracaktır. İlerlerken daha istikrarlı hissetmek için ödemeniz, incelemeniz veya önceliklendirmeniz gereken her şeye sahip olun. Birkaç gün sonra güneş Kova burcuna girdiğinde dikkatinizin yakın iş yerinizdeki topluluğa ve sohbetlere kaymasını bekleyin.

Kova mevsimi, birlikte çalıştığınız kişilerle arkadaşlıklar kurma ve sohbette ucube bayrağınızı uçurma zamanınızdır. Akranlarınız tarafından yargılanma veya reddedilme korkusu olmadan söylenmesi gerekenleri söyleyin. 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniay sırasında benzersiz bakış açınızı paylaşma konusunda rahat olmak, 1 numaralı niyetiniz olabilir. Yeni ay, konuşmanızı ve öne çıkmanızı sağlayacak yeni bir altı aylık döngüye başlayacak!


Yay Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mutluluğu kucaklayabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve ilişkiler evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, sizinkinden çok farklı fikirleri olan biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu ilişkinin yürümesi için “haklı” olma fikrinden vazgeçmeniz ve mutlu olma fikrini benimsemeniz gerekebilir. Ve bu ikinize de neşe getirebilir.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve kardeşleriniz (ve sizin yaşınız civarındaki akrabalarınız) Koç burcundaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Bir aile üyesi sürpriz bir ziyaret için şehre gelebilir. Ve bu kişiyi göreceğiniz için heyecanlı olsanız da, ziyaretlerine yer açmak için programınızı biraz yeniden düzenlemeniz gerekecek. Bir kez birlikte olduğunuzda, kükreyen bir zaman geçirebilirsiniz. Yay burcu, şimdi spontane olmak, ayınızın en önemli özelliği olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.