Terazi Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü arkadaşlarınızla konuşurken herkesin ipuçlarını sizden aldığını unutmayın. Sebep ne olursa olsun, bu hafta benzersiz bir sosyal gücünüz var. Salı günü herkesin iyiliği için kullanın. Ve Perşembe veya Cuma günleri kim olduğunu bildiğiniz bir kişiye yaklaşmak için güveninizi güçlendirmesine izin verin. Elbette, cesaretin bu kişiyi şaşırtabilir ama aynı zamanda onu etkileyecektir. Bu hafta sonu, muhtemelen anlaşmayı nasıl kapatacağınızı kafanıza takacaksınız. Onları bir randevuya davet mi ettin? Seni davet etmelerini mi bekliyorsun? Düşünülmesi gereken önemli konular.


Terazi Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şans eseri bir iletişim romantizme yol açabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve konutlarınızın Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bunlar küçük değişiklikler olabilir (ancak yine de size yardımcı olması için bir profesyonel gerekir). Yeniden dekore etmek, bir odayı boyamak, yeni bir zemin döşemek veya bir tuvaleti o gösterişli bide modellerinden biriyle değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu, evde hayatı daha iyi hale getirebilir.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve romantik eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Hiçbir yere gitmediğini düşündüğünüz bir ilişki aniden hız kazanır. Teraziler, çok ilgilendiğiniz birinden bir mesaj alabilirsiniz. Son mesajının üzerinden epey zaman geçmiş olabilir ve şimdi seyahat etmek, fazla mesai yapmak ya da bir şeyin altında kalmak gibi susmak için bahaneler üretiyorlar. ağır. Bu birey, hayatınıza geri dönme yolunu cezbetmeye çalışabilir.


Terazi Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, profesyonel olarak daha güvenli ve istikrarlı hissetmeye çalışın. 8 Ocak Pazar günü Merkür geri giden Oğlak burcunda geri giden Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yaptığında miras, mülk, borçlar ve varlıklar hakkında eski bir konuşma gündeme gelebilir. daha yeni bir mercek aracılığıyla. Özellikle bir şey eskisinden daha iyi olabilecekse veya herkesin yararına olacaksa, eski mali planları yerinde gözden geçirmenin zamanı bile gelebilir.

Ancak birkaç gün sonra Kova burcundaki Venüs, Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında neye yatırım yapacağınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir. Maliyetleri, borçları ve değeri ciddi şekilde düşünmeniz gerekebileceğinden, her iki karede de manevra yapmak biraz zor olabilir.

12 Ocak Perşembe günü Mars, İkizler burcuna geçtiğinde, profesyonel bir fırsatı kovalamak için harekete geçme konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Yönlendirildiğinde, Mars size bir inanç sıçraması için cesaret verebilir! Haftanın sonunda, Oğlak burcunda geri giden Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında yaklaşan ilerlemeyle daha rahat hissetmeyi bekleyin.


Terazi Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bayan Luna burcunuzdan geçerken, çalışma haftasının ilk bölümünde tüm gözler üzerinizde olacak. Mütevazi yabancıların ateşli göz temasında ve büyüleyici flörtlerinde bir artış fark edeceksiniz, bu da hoş bir güven artırıcı görevi görebilir. Sana çıkma teklif etmekte geciken birini gördüysen, hafta ortasından önce biraz flört etmeye çalış. Ayrıca, kendini gerçekten küstah hissediyorsan, onları kendin dışarı davet et!

Onuncu, sizin için oldukça ufuk açıcı olacak ve aşık olduğunuz kişinin herhangi bir nahoş özelliği varsa, muhtemelen kendilerini göstereceklerdir. Şu anda başkalarıyla bağları koparmak daha kolay olacak ve en iyi benliğinizi ortaya çıkarmayan kalıcı kişilikler varsa, onları paketlemenin zamanı gelebilir. Yönetici burcunuz Venüs Kova burcunda, ileriye dönük ortaklıklarınızda istikrarı düşünmeniz için size ilham veriyor.

Bu enerji, son zamanlarda gözünüze çarpan herkese pragmatik bir bakış atmanızı ve onların birlikte bir gelecek inşa edebileceğiniz biri olup olmadığını gerçekten düşünmenizi isteyecektir. Karizma, cazibe ve mizah, bir ortaklıkta önemli faktörlerdir, ancak aynı zamanda güvenilirlik ve güvenlik ile bağlantı kurduğunuzdan emin olmanız gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.