Terazi Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Terazi burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken maceralı yeni bir şirket arayın, tercihen eğlenceli, ilginç bir şirket! Şu anda entelektüelleştirmeye ve büyük fikirlere eğilimlisiniz ve teorilerinizi savuşturmak için benzer düşünen vatandaşları kullanabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri hem zihinsel hem de fiziksel olarak enerji sıkıntısı çekmiyorsunuz. Hafta ortasına kadar, ezici ayrıntılar rutininizi alt üst ederken, bu enerjik tutum duvara çarpabilir. Esnek olun ve uyum sağlayın, bu sizin rahatınız için çocuk oyuncağı olmalıdır. Cuma gününden itibaren bu hafta sonu güzel zamanlar vaat ediyor. Atlamaktan ve liderliği ele geçirmekten çekinmeyin.


Terazi Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, aşk ve para konusunda biraz kaygı hissedebilirsiniz. Kendinizi topraklamak için bu zamanı ayırın ve sizi rahatlatan güvenebileceğiniz bir rutine bağlı kalın. Bu hafta ortaya çıkan herhangi bir değişiklik, yolunuzla daha uyumlu yeni bir yöne geçmenize yardımcı olacak büyüyen acılar.

İlişkilerinizde aşırıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz, bu nedenle en pahalı restoranı seçmemeye çalışın ve kötü günler için biraz tasarruf edin. Eşinizle birlikte doğaya çıkmaya çalışın, bu kendinizi şımartma dürtünüzün rayından çıkmasına yardımcı olacaktır.

Dördüncüsü, sizin için sürprizlerle dolu bir gün olabileceğinden, dinlenmiş ve dengeli olduğunuzdan emin olun. Mantıklı ve ayakları yere basan bir zihinle her türlü karmaşıklığı veya hararetli konuşmayı karşılayın. Hafta sonu etrafınızdaki insanların biraz gevşediğini fark edeceksiniz, bu nedenle önümüzdeki hafta en iyi arkadaşlarınızla bir araya gelmek için iyi bir zaman olacak.


Terazi Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, finansal konular çalışma haftanızın erken saatlerinde ortaya çıkacak. 29 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığında finansal güvenlik ve rahatlığı sağlamak için ne yapmanız gerektiğine odaklanmış olabilirsiniz. .

Kova burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’ı da üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel yolculuğunuzu ilerletmek için bir fikir veya tutku projesi peşinde koşmaya odaklanma konusunda tarafsız olabilirsiniz. Her iki geçiş arasında, tutkulu projelerinizin peşinden gidebilmek için ana üssünüz için mali durumunuzu sağlamlaştırmanın zamanı gelebilir.

Çalışma haftanız ilerledikçe, Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron’u 60 derece geçtiğinde taahhütlerinize güvenmeniz gerekecek. Daha az gidilen yolu seçmiş olmanız, yanlış seçtiğiniz anlamına gelmez. Size ilham veren veya işte size neşe getiren taahhütlerle ilerlemeye devam etmeniz gerekecek. Neyse ki, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel yatırımlarınızın karşılığını alacaksınız.


Terazi Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bilmeniz gerekenleri öğreniyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda ve romantizm ve risk alma evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Seyahat ediyorsanız, oldukça merak uyandıran biriyle tanışabilirsiniz. Terazi, uçakta yanlarına oturabilir veya yol tarifi ararken bir sohbet başlatabilirsiniz. Evde kalıyorsanız, şehrin turistik bölümünde takılın ve uzak diyarlardan biriyle tanışabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz, Koç burcundaki Jüpiter’e yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, daha iyi bir sağlığa giden yolda size yardımcı olacak bazı bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Terazi, stresle başa çıkmak için hayati bir ipucu alabilir veya harika bir tıp doktoruna havale alabilirsiniz. Yararlı bilgiler ve bağlantılar söz konusu olduğunda şu anda şanslısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.