Terazi Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken hayatta sizi mutlu edecek küçük şeylere bakın, çünkü büyük şeyler muhtemelen sizi deli edecek! İşler istediğiniz gibi gitmiyorsa, bu hayal kırıklığını bırakmaya çalışın. Zaten söylemek için çok erken. Hafta ortası, gizli gücünüze doğru oynuyor: uygun dengeyi sağlamak (bu durumda, romantizmde ve genel olarak bencillik ve özverilik arasında). Cuma ve Cumartesi zaten özel olarak nitelendiriliyor ve bu hafta sonu için daha da geçerli. Eğlence ve flört dolu bir aşk mıknatısısın. Pazar günü, samimi enerjinizi yakın bir bağlantı kurmak için kullanın.


Terazi Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen, burçların en azimli ve motive üyelerinden birisiniz sevgili Terazi, başkalarının sıradanlıkla yetinebileceği mükemmellik için çabalıyorsunuz. Haftanın başında kariyerinize fazlasıyla odaklanmış olacaksınız. Önemli olan tek şeyin çalışmak olmadığını hatırlamaya çalışın ve Balık mevsimi başlarken oyun oynamak için biraz zaman ayırın!

Şu anda programınız konusunda kendinizi özellikle katı hissediyorsanız, Venüs’ün Balık burcuna girdiği yirmi altıncı günde, romantizm için biraz zaman ayırmaya çalışın. Sosyal hayatınız yeniden hızlanacak ve sizi dışarı çıkıp sosyalleşme havasına sokacak! İlgi odağı olmak şu anda kolayca gelecek ve bu, yeni bir romantik ilginin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız kesinlikle kullanışlı olacaktır. Kariyerinize ve arkadaşlarınıza odaklandığınız bir haftadan sonra, gelecek haftayı iç gözlem yapmak ve rahatlamak için bir mola olarak kullanın.


Terazi Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Para meselelerinizi halletmek için gücünüzü bulun Terazi. 22 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığında ve Uranüs Boğa burcunda yön yaptığında, özel finansal kaynaklarınızla ne yapmak istediğiniz ve meseleler üzerinde kafa yorun. varlıklar, yatırımlar veya borç.

Konfor bölgenizin dışında olsa da, özellikle ev hayatınızın veya ailenizin finansal güvenliğini olumlu bir şekilde artırıyorsa, alışılmadık bir yoldan gitmeye hazır olabilirsiniz.

Birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yaptığında, tutkulu projelerinizin peşinden giderken veya sizi mutlu eden iş arkadaşlarınızın yanındayken kendinizi daha hafif hissetmeyi bekleyin. Ne de olsa, 26 Ocak Perşembe günü Venüs Balık burcunda yücelince iş hayatınız çok daha tatlı hale gelmek üzere. Venüs enerjisi, yaptığınız her şeyde biraz sihir bularak işinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak! Haftanın sonunda, Kova burcundaki güneş ay düğümlerini kare yaptığında, mali durumunuzu nasıl ilerletmek istediğinize karar verin.


Terazi Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olan şey size ulaşma yolunu buluyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve romantizm ve macera eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, aşkı bulmayı çok ciddiye almaya karar verebilirsiniz. Bunu stratejiler ve zamana göre test edilmiş yöntemler açısından düşünebilirsiniz. Terazi, iyi flört uygulamaları hakkında çevrimiçi derslere veya ruh eşinizi bulmaya yönelik kitaplara başvurabilirsiniz. Aşk artık ana hedefiniz.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve evinizin ve ailenizin evi, Kova burcundaki Satürn’e ve yavru evinize yarım kare yapar. Terazi, çocuklarınıza uyum sağlamak için evde değişiklikler yapıyor olabilirsiniz. Bir çocuğun yatak odasını değiştirebilirsiniz çünkü onlar artık büyüdüler ve artık yataklarının odanın köşesinde olmasını istemiyorlar. Ya da üniversite çağındaki çocuğunuz için bodrum katını yaşam alanına çevirebilirsiniz. Bugün, oldukça yardımseversin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.