Terazi Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, sadece finansal anlamda değil, cömert bir yaklaşım mı yoksa cimri bir yaklaşım mı benimsemeniz gerektiğini anlamaya çalışmak için epey zaman harcayacaksınız. Duygusal anlamda da, ne kadarını verdiğinizi ve ne kadarını geri beklediğinizi kontrol edersiniz. Ama bankayı kim takip ediyor? Kesinlikle. Yürüyen ve nasıl hissettiği hakkında konuşmaktan korkmayan birini bulmaya odaklanın. Mümkünse tüm hafta sonunu onlarla geçirin. Çok iyi anlaşıyorsun. Duygusal bağlantının daha fazla şeye yol açması mümkündür.


Terazi Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kova burcunda kamp kuran yönetici gezegeniniz Venüs ile önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha fazla romantizm havasında olacaksınız. Ay, Kuzey Düğümü ile dengesiz bir yönü paylaşırken tatlı Venüs ile birkaç ittifak yaptığında, bu duygular hafta boyunca güçlenecek. Evren sizden gelecekte ne istediğinizi düşünmenizi isteyecek, buna, yaptığınız ve istemediğiniz romantik partner türü de dahildir.

Duygularınızı çözerken enerji biraz ağırlaşabilir. Bu nedenle, yolunuza gerçekçi bir şekilde yaklaşırken kendinize karşı ekstra nazik olmanız önemli olacaktır. Kişisel istikrarınızı bulmak önce gelmeli, romantizm ise ikinci öncelik olarak yerini almalıdır.

Haftanın başında hava biraz ağır gelse de, çok daha hafif bir enerjinin hakim olmasını bekleyebilirsiniz. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın büyük getirileri olacak, ancak hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırmanız da önemli olacak ve evrenden yardım ve rehberlik istemeyi unutmayın.


Terazi Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, hafta ilerledikçe iş-yaşam dengenizin biraz daha kolaylaşmasını bekleyin. Özel ve profesyonel yaşamınızdaki her şeyi halletmenin stresi üstlenilecek çok şey olabilir, bu nedenle 18 Ocak Çarşamba günü Merkür Oğlak burcunda dururken Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında yoğun bir rahatlama olabilir. Eğer sorumluluk almaya istekliysen, iş-yaşam dengende bir değişiklik olabilir. Bunu yaptığınızda, programınızı işleme şeklinizde önemli bir dönüşüm fark edebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, güneş Kova burcuna girdiğinde yaratıcılığınızı takip etmeye daha uyumlu hissedebilirsiniz. Eşsiz kendini ifade etme yöntemlerinle daha rahat hissetmek veya yeniliklerini sergilemek için fırsatlar istiyorsan, Kova mevsimi tam zamanı!

Hatta 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniayda iş hayatınızda daha yaratıcı bir rota çizmek için niyetler belirleyebilirsiniz. Yeniay, yeni bir altı aylık döngü ile başlayacak, yeteneklerinizi geliştirirken fikirlerinizi de beraberinde getirecek. iş yerinde deneyerek hayata.


Terazi Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler beklediğinizden daha kolay.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve eğitim evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bir okul projesi başlatıyor olabilirsiniz. Veya ekibinizin gücünden yararlanmak veya kendi web sitenizi oluşturmak için yeni bir yazılım parçası öğrenmekte zorlanıyor olabilirsiniz (“sürükle ve bırak” göründüğü kadar kolay değil). Terazi, bu, bir projenin başında meydana gelen rahatsız edici duyguya eğilmek için iyi bir zaman.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve eğlence ve romantizm eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Yapılacaklar listenizin uzunluğu ne kadar uzun olursa olsun, birisi size eğlenceli bir akşam için çıkma teklif ettiğinde, hepiniz hazırsınız. Terazi, biraz iş/yaşam dengesi zamanı. Ve bu gece kalbine şarkı söyleten biriyle çalıyor olabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.