Rüyamda Yurdun Bahçesinde Eğlencedeydim

ruyamda-yurdun-bahcesinde-egle

Rüya:

Ben yurtta kalıyorum şu an ve rüyamda da yurttaydim.Rüyamda yurdun bahçesinde bir eğlence gibi bir şey vardı arkadaşlarla konuştuk oraya inelim dedik ama öncesinde namaz kılalım dedik namaz kılmaya başladık ama ben de dahil herkes kıblenin tam tersi yönünde namaz kılıyordu sadece bir kişi doğru yönde kılıyordu gerçeğe göre.Yanimdaki kişi de hatta ne yapıyor bu dedi.O kişi de çok hızlı kılıyordu bahçedeki eğlenceye hemen gidebilmek icin.Sonda ben koridora çıktım.Normalde bizim yurdun koridorunda koltuk felan yok ama rüyamda vardı ve koltuğun birinin üzerinde bir tepside yemek vardı oturdum yemeği yemeye başladım o esnada odadan bir tanıdık çıktı bana gülümsedi ve gitti.Sonra ben odama geçtim kulaklığımı taktım müzik dinlerken oda arkadaşlarım geldi odaya birden kulağımdaki kulaklığı çekip başka bir kulaklık taktı.Ama hiçbir şey demedi.Ben de doğum günü hediyem teşekkür ederum felan diyorum ama ne bir şey diyorlar ne doğum günümü kutluyorlar ama ben doğum günü hediyem olarak düşünüyorumSonra kulaklığı kutusuna felan koydum devamında da bir seyler oldu sma şu an hatırlayamıyorum

Cinsiyet: ♀ Bayan

Rumuz: M****

Doğum Tarihi: 01 Aralık 2003

Burç:Yay Burcu

Yorum:

Rüyanızda namaz kılarken arkadaşlarınızın yanlış kıblenin tam tersi yönünde kıldıklarını ve sadece bir kişinin doğru yönde kıldığını gördünüz. Bu durum, inançlarınızın önemine ve kendinizi doğru yolda olup olmadığınız konusunda endişelerinizi temsil edebilir. Ayrıca rüyanızda yurtta bir eğlenceye gitme isteğinizi, arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek istediğinizi ve sosyal hayatınızda aktif olmak istediğinizi gösterir. Rüyanızda odada arkadaşlarınızın sizin doğum gününüzü unutmuş olması, gerçek hayatta doğum gününüzün önemsiz görülmüş olma ihtimalini veya sosyal hayatta daha fazla dikkat çekme ihtiyacınızı temsil edebilir. Rüyanızda kulaklıkların değiştirilmesi de değişim veya farklı bir şeyler dinleme isteğinizi sembolize edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!