Rüyamda Yaş Farkı Olan Biriyleydim

ruyamda-yas-farki-olan-biriyle

Rüya:

Merhabalar ben 17 yaşındayım çok uzun zaman önce biriyle tanıştım ve o kişi 29 yaşında aramızda çok büyük yaş farkı var biliyorum ama ben hayatımda ilk defa bir erkeğe aşık oldum ona aşık olduktan SONRA bir rüya gördüm rüyamda ben hamadaydim.ve oda üstümde sadece havlu vardı bana gel.seni yikicam dedi bende hayır kendim yikanirim diyip tam oturucaktimki havlum düştü ve o beni çıplak gördü gördüğü Zaman ise gülerek senede baya varmış dedi ondan SONRA da hatırlamıyorum ben bu rüyayı uzun zaman önce gördüm.onu belki hala seviyorumdur ama benim.icin doğru kişi olmadığı biliyorum ve şuan onu unutmaya çalışıyorum ve galiba başarıyorum ben sadece uzun zamandır gördüğüm bu rüyanın tabirini merak ediyorum

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: B****

Doğum Tarihi: 18 Kasım 2005

Burç:Akrep Burcu

Yorum:

Rüyanızda çıplak olduğunuzu ve eski aşkınızın sizi yıkamak istediğini görüyorsunuz. Bu rüya, kişisel güveniniz ve cinsel kimliğinizle ilgili olabilir. Ayrıca, eski aşkınızın hala kalbinizde yer edindiği anlamına da gelebilir. Ancak, unutmayı düşündüğünüzü ve onun sizin için doğru kişi olmadığını bildiğinizi belirtiyorsunuz, bu rüyanın sizin geçmişteki duygusal bağlardan kurtulma sürecinizle ilgili olduğu düşünülebilir. Rüyalar genellikle kişinin duygu, düşünce ve endişelerinin yansımasıdır, ancak her rüya kişinin hayatına ve kişiliğine özel anlamlar taşır. Bu yüzden rüyanın anlamını kendiniz için çıkarmanız daha doğru olacaktır.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!