Rüyamda Yakın Arkadaşımla Özel Bi Şey Konuşuyorduk

ruyamda-yakin-arkadasimla-ozel

Rüya:

Rüyamda yakın arkadaşım yanımızda başkaları varken beni çağırıyordu özel bisey anlatmak için biz manzara gibi bir yere gidiyorduk ama toprak gibi bisey vardı ve kayıyorduk düşmedik ama düşme korkusu yaşadım sonra baktım yüksek ama uçurum gibi de değil o çıktı ben çıkamadım sonra ben çıktım sanırım o sonradan ordan düştü onu getirdikleri yerde doğum günü yapıyorlardı onu odaya aldılar ben odaya girdiğimde kalp masajı yapıyolardı çok korktum ve odadan çıkıp bağıra çağıra ağlamaya başladım o korkuyu şuan hala hissediyorum “ Allahım nolur beni bununla sınama” aynen bu cümleyi kurarak çok içten bir şekilde dua ettim ve sonrasında öldü sandım ama kurtuldu

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: A*****

Doğum Tarihi: 20 Mart 2001

Burç:Balık Burcu

Yorum:

Rüyanızda görülen olaylar ve duygular genellikle subjektif olarak yorumlanabilir. Ancak, rüyada kaymak, düşme korkusu, ölüm ve kurtuluş temaları genellikle kişinin hayatındaki değişimlere işaret edebilir. Rüyanızda arkadaşınızın çağırması, onunla özel bir şey paylaşmak istemesi, manzara gibi bir yere gitmeye çalışması ve yüksek ama uçurum gibi olmayan bir yerde kaymak, kişinin arkadaşına ve onunla arasındaki ilişkideki değişime işaret edebilir. Rüyanızda düşme korkusu, kişinin hayatındaki bir değişim karşısındaki endişelerini ve korkularını yansıtabilir. Rüyanızda arkadaşınızın ölümü ve sonra kurtuluşu, kişinin arkadaşıyla arasındaki ilişkideki belirsizlikleri ve korkularını sembolize edebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!