Rüyamda Üniversiteye Hazırlanıyordum

ruyamda-universiteye-hazirlani

Rüya:

Aslında uyumuyordum. Gece uyurken, sabah üniversiteye zamanında uyanmak için telefona saat 9'a hatırlatma koymuştum ama sabah daha erken uyandım. Saat 7 gibi olmalı. 9'a kadar uyuyayım dedim ve biraz uyanık uyudum. 9'da telefonumun hatırlatması çaldı ve uyandım. Kapattım ama uyanamadım ve tekrar uykuya daldım ama derin bir uyku değildi. Rüya görmeye başladım. Rüyamda üniversiteye hazırlanıyordum ama sonra komşuya gitmeye karar verdim. Komşuda bir tür kutlama vardı ve kutlama için komşunun kızları tavuk kesiyordu. Tavuğu önce diri diri suda soktular ve sonra eve götürdüler. Onlar gittikten sonra suda büyük ahşap kaşık yüzdüğünü gördüm. Kutlamada bir sürü insan vardı. Sonra üniversiteye yetişeceğimi hatırladım ve eve koştum. Altımda kendimden çok küçük olan bisikletim vardı. Yolda eski ev arkadaşlarımla karşılaştım. Biraz sohbet ettik. Sonra üzerindeki tişörtünde onun hiç sevmediği ve benim hayranı olduğum BTS'in fotoğrafı olduğunu gördüm. "Hani sevmiyordun?" diye sordum, o da "Artık seviyorum" dedi. Onun da bisikleti vardı ama onunku büyüktü ve komşunun evine bitişik olan eski kurumuş akar suyun üzerinde bu bisiklette duruyordu. Sonra ben ona acelem olduğunu söyledim ve eve koştum. Eve vardığımda saat akşam 7'nin üzerindeydi, karanlıktı ve kapıyı açık bıraktığımı farkettim. Rüyamda kendi evim gibi gördüğüm ev kendi evim değildi ama komşumun eviydi. O kocasıyla yalnız kalıyor. Neyse, kapıyı açık bıraktığımı farkettim ve içeri girdim. Kapıda annem büyük bir halı yığını koymuştu ve yıkamıştı. kapıyı yeniden kilitleyip eve girmek istedim ama anahtarla birlikte elimdeki anahtarlar halıların üzerine dökülüyor. onları almak istediğimde halının üzerinde bir yığın toprak renklerinde yılan görüyorum. yılanlar benim bedenime doluyor ama aşağıya doğru bana hiçbirşey yapmadan bedenimden çıkıp gidiyorlar. yılanlar küçük ve ince ama dakikalar içinde büyüyorlar. bedenleri yılana ama kafaları ejderhaya benziyordu. donup kalmıştım hareket edemiyordum. hareket etyikçe yılanlar ağzını açıp bana doğru bakıyordu. bir süreden sonra yılanları elimle yakalayıp atmaya çalıştım. büyük olanlar bana hiçbirşey yapmadı sürünerek gittiler ama küçük olanları elime alıp atıyordum ama geri dönüp bacaklarımı ısırıyordular ama ben hiç acı hissetmiyordum. Sonra uyandım saate baktım. 09:20di bütün bunları 20 dakika içinde görmem şaşırtıcı.

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: A*****

Doğum Tarihi: 25 Aralık 2000

Burç:Oğlak Burcu

Yorum:

Rüyanızda yaşadığınız olaylar ve gördüğünüz şeyler birçok farklı şeyi ifade edebilir. Tavuk kesme sahnesi, öldürme veya hayatta kalmak için bir şeyleri feda etmeyi temsil edebilir. Su içinde yüzen kaşık, değişim veya hareketi temsil edebilir. Yılanlar, bilinçli veya bilinçaltı bir tehlike veya korkuyu temsil edebilir. Bisikletinizin küçüklüğü, kendinizi yetersiz veya çaresiz hissetmenizi temsil edebilir. Arkadaşlarınızla karşılaşmanız, eski duygularınızla yüzleşmenizi temsil edebilir. Rüyanızın geri kalanını yorumlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Ancak genel olarak rüyanızda gördüğünüz olaylar ve şeyler, yaşadığınız gerçek hayatta yaşadığınız duygusal veya zihinsel durumlarla ilgili olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!