Rüyamda Tatil Köyündeyim

ruyamda-tatil-koyundeyim

Rüya:

otel ya da tatil koyu tarzi bir yerdeyim. Bir kac gundur flortlestigim bir cocuk var yanimda sevgili olmusuz bankta oturuyoruz. Sonra eski sevgilim geliyor ve banka oturuyor. Bir sure muhabbet ettikten sonra flortum kalkiyor. eski sevgilimle sariliyoruz cenemi omzuna dayadigimi hatirliyorum. Sonra sahilden bir kiz geliyor ve ona not birakiyor. Icinde onu sevdigini yaziyor. Alper (eski sevgilim) kalkip kizin yanina gidiyor. Ben korkuyorum tekrar birakilicam diye. Sonra geri donup bana sariliyor ve ben seni birakmam tarzi seyler soyluyor. Kizin yanina gidiyorum agliyor teselli veriyorum.

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: T***

Doğum Tarihi: 06 Temmuz 2004

Burç:Yengeç Burcu

Yorum:

Rüyanızda geçen olaylar ve kişiler, kişisel duygularınızı, düşüncelerinizi ve endişelerinizi yansıtmaktadır. Özellikle eski sevginizin geri dönmesi ve flört ettiğiniz kişinin gitmesi, geçmiş ilişkinizle ilgili endişelerinizi ve kararsızlıklarınızı ifade edebilir. Aynı zamanda, rüyada çocuk ve kızın not bırakması, sizin için önemli olan fakat farklı kişilerle ilgili duygusal çatışmalarınızı yansıtmaktadır. Bu rüya, duygusal açınızda yaşadığınız belirsizlikleri ve çatışmaları ifade etmektedir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!