Rüyamda Öz Abimle Taşta Oturuyoruz

ruyamda-oz-abimle-tasta-oturuy

Rüya:

Rüyamdaa kendi köyümüzdeyim öz abimle dedemizin evinin az yakıninda taşta oturuyoruz bir araba geliyor düz gidiyor sonra geri geri geliyor uçurumdan düşüyor gidiyor sonra abi noldu baksana felan diyorum oturuyor abim o turuyor diye bende kalmıyorum sonra 1 araç daha uçuyor uçurumdan yine kalmiyoruz sonra 1 tane daha uçuyor en kötü düşen de bu araç kalkıyoruz bakıyoruz noldu diye sonra bir anda insanlar geliyor bir sürü ama çok kalablık oluyor ben Paremedik bitirdim Ambulansı arıyorum köyün adını mahhalesini söylüyorum başka bir mahalle diyor ben düzeltiyorum yine baska mahalle diyor ama geliyor Ambulans bende gidiyorum olay yerine hastanin birinin solunumunu kontrol ederken beni öpüyor yanağımdan afallıyorum bir sonra başka hastaya bakıyorum çok ölen olmuş ama kurtulanda çoktu hastayı bir çukurdan 4 Paremedik çıkartıyoruz herkes bizi alkışlıyor.

Cinsiyet: ♀ Bayan

Rumuz: E**

Doğum Tarihi: 30 Ekim 2001

Burç:Akrep Burcu

Yorum:

Bu rüya, içinde bulunduğun durumda yaşadığın endişeleri ve kaygıları yansıtmaktadır. Özellikle araba kazaları, ölüm ve yaralanmalar, ambulans aramak gibi ayrıntılar rüyanın senin için önemli olabilecek bir olay ya da kaygı olduğunu göstermektedir. Ayrıca, rüyanın sonunda gerçekleşen olaylar, senin için önemli olabilecek bir iyileşme veya başarıyı ifade edebilir. Ancak, rüyaların anlamları kişiden kişiye değişebilir ve senin için önemli olabilecek anlamlarını kendin belirlemelisin.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!