Rüyamda Okulu Terk Ediyordum

ruyamda-okulu-terk-ediyordum

Rüya:

Okuldaydık eskiden çok sevdiğim dostum ile bı kaç kişide oturuyorduk daha sonra zil çaldı ve ben eskiden iyi olduğum kişi hariç herkese kalın oturalım gitmeyin dedim ve onlarda gittiler daha sonra aramızda küçük çaplı bir kavga çıktı sonrasina okulu terk ettim zihir karanlığında tek başına eve doğru gidiyordum sonra kafenin orda sevgilimin abisini ve arkadaşını gördüm arkadaşı bana arkadan laf attı ama ben gormemezlige vurdum ve sonra ev doğru gitmeye yönlendim baya gittim tam tamına 10 dakikam vardı gitmek için son 1 dakika kala evimizin parkına kadar yetiştim hızlı gitmek adina çöp kutularının yanından atladim ve geçtim içim daralıyordu 1 dk içersinde eve gidemzsem çok kötü şeyler olucak gibiydi etraf kap karanlıktı garip sesler geliyordu zaman ilerlerdikce korkuyordum daha sonra içim daralarak nefesim kesilerek binaya giriş yaptım arka kapıdan koşarak merdivenleri çıkmak istedim fakat arkamda beni kovalayan peçeli eli yüzü gözükmeyen biri vardı elinde bıçak ile beni kovaliyordu kovalaması uzun sürmedi bı anlık panik ile yerdeki terlik gibi ayakkabı gibi şeyi aldım ve fırlattım daha sonra bir anda uyandım

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: .**

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983

Burç:Aslan Burcu

Yorum:

Rüyanızda gördüğünüz olaylar, duygusal olarak mevcut hayatınızda yaşadığınız olaylar ve endişelerin yansıması olarak yorumlanabilir. Özellikle eskiden sevdiğiniz bir arkadaş ile olan kavga, mevcut hayatınızda o arkadaş ile olan ilişkinizle ilgili endişelerinizi yansıtmaktadır. Ayrıca okuldan kaçmaya ve evinize gitmekte zorlanmış olmanız, mevcut hayatınızda belki de okulda ya da işte yaşadığınız sorunları ve stresi ifade edebilir. Binada bir kovalayan kişi ile karşılaşmanız ise korkularınızı ve endişelerinizi temsil edebilir. Bu rüyanın size neyin üzüldüğünü veya neye karşı endişelendiğinizi düşünmenizi sağlayabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!