Rüyamda Kardeşim Bana Çok Sinirlenmiş Davranıyordu

ruyamda-kardesim-bana-cok-sini

Rüya:

Merhaba , 2 gün önce rüya gördüm . fakat çok gerçekçi bir rüyaydi . Yorumlarsaniz sevinirim . ***** Ruyamda kardeşimle konuşuyordum , bana çok garip anlaşilmasi zor bir kizginlikla bakıyordu , yüzü biraz değişikti , Ben ona Allahtan konuşmaya başladım ve son zamanlar Allaha çok bağlandığımı dile getirdim . Aniden bana atladı ve koluyla beni boğarak azap vermeye başladı. O n yuksek sesle bağirmaya başladım rüyadan uyandim ama hakikaten gozlerimi açtiğimda bile boğuluyordum . *******

Cinsiyet: ♂ Bay

Rumuz: S*****

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1992

Burç:Boğa Burcu

Yorum:

Rüyanızda kardeşinizin sizi boğması ve azap vermesi, iç dünyanızda bir endişe ya da korkuya işaret edebilir. Ayrıca, Allaha olan bağlılığınızı dile getirirken kardeşinizin tepkisi, inancınızla ilgili bir endişeniz olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyanın sonunda boğulma hissi, bu endişenizin ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor olabilir. Bu rüya, iç dünyanızda düşüncelerinizi ve hislerinizi incelemek için bir fırsat olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!