Rüyamda Hz. Nuh’un Kabrini Gördüm

ruyamda-hz-nuhun-kabrini-gordu

Rüya:

Öncelik olarak rüya içinde rüya gördüm bir kanepede uzanmıştım biri bana Hz. Nuh'un kabri senin üstünde dedi. Sonra bu rüya da uyandım ve yanımdakilere dedim ki rüyamda Hz. Nuh'un kabri üstümdeydi yorum yapamadılar ama ben bundan korktum. Sonra yıllar önceki eski erkek arkadaşımı gördüm bir konuda bana yalvarıyordu ortada bir hamilelik durumu vardı ama kim için geçerliydi bilmiyorum o sırada eski erkek arkadaşımın babası beni aradı bana canım kızım dedi. Ben onunla konuşurken şimdilik küs olduğum babamda aynı şekilde canım kızım diye seslendi babamın yanına gittim telefonunun arızasını giderdim geldim tekrar eski sevgilimin babası ile konuştum. Ona dedim ki bana canım kızım demeyin ben bundan 3 yıl önce arayıp size oğlunuz benim üzerime 15 bin borç bıraktı yardım edin dediğimde de tamam canım kızım üzülme sen haklısın dediniz ama yardım etmediniz. Sonra çok uzun bir ağaç hatta sütun tarzın da bir ağaç gördüm bunu kestiler 4 parçaya ayırdılar birini benim uzandığım kanepede arkama bıraktılar ve bende bu Hz. Nuh ile alakalı onun kabriyle ilgili dedim. Ardından çok yüksek bir erken kardeşimi karların üzerinden geçirdim tehlikeli diye yardım ettim onun cebinden siyah cüzdan bıçak ve bellek kart yere düştü. Onu kurtardktan sonra onları da alacağımı söyledim. Çok karışık bir rüyaydı gecesinde abdest alıp dua ederek uyumustum benim için hayırlısını göster yarabbim diye

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: S****

Doğum Tarihi: 15 Mart 1995

Burç:Balık Burcu

Yorum:

Rüyanızda Hz. Nuh’un kabri üstünüzde olduğunu ve bunun sizi endişelendirdiğini, eski erkek arkadaşınızın babasının sizi arayarak “canım kızım” dediğini, babanızın da aynı şekilde sizi arayarak “canım kızım” dediğini, eski sevgilinizin babasının size borç bıraktığını ve yardım etmediğini, sonra uzun bir ağacın parçalara ayrıldığını, yüksek bir erken kardeşinizi karın üzerinden geçirdiğinizi ve onun cebinden siyah cüzdan, bıçak ve bellek kartının düştüğünü ve bunları almak istediğinizi anlıyorum.

Bu rüya, bilinçaltınızdaki birçok endişe ve kaygıları yansıtmaktadır. Hz. Nuh’un kabri, yok olma veya yıkım korkusunu temsil edebilir. Eski erkek arkadaşınızın babasının ve babanızın sizi “canım kızım” diye çağırması, bilinçaltınızdaki bir bağımlılık veya güvensizlik duygusunu temsil edebilir. Eski sevgilinizin babasının size borç bırakması ve yardım etmemesi, bilinçaltınızdaki bir haksızlık veya incinme duygusunu temsil edebilir. Uzun ağaçın parçalara ayrılması, bilinçaltınızdaki bir parçalanma veya değişim duygusunu temsil edebilir. Yüksek erken kardeşinizi karın üzerinden geçirmek, bilinçaltınızdaki bir yolculuk veya mücadele duygusunu temsil edebilir. Siyah cüzdan, bıçak ve bellek kartının düşmesi, bilinçaltınızdaki bir kayıp veya değişim duygusunu temsil edebilir. Ancak, rüyaların anlamı kişiye özeldir ve rüyanın içeriği ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için bir uzmana danışmanızı öneririm. Rüyanızın içeriği oldukça karmaşık ve birçok faktör içermekte. Rüyalar insanın bilinçaltındaki duygusal ve düşünsel durumları yansıtmakta ve genellikle insanın güncel hayatı ile ilişkili.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!