Rüyamda Eski Eşim Boynumda Ölüyordu

ruyamda-eski-esim-boynumda-olu

Rüya:

Rüyamda eski esim boynum ölüyordu sonra bir erkek cocugu 4 yaslarinda idi biranda bebek olarak kucagima aldim annesi birakmis sarışın erkek mavi gözlü bir bebeği sahiplendim kucagimdaydi biranda dedemin evinde olup piyangodan büyük ikramiye çıktığını öğreniyorum

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: G****** M*****

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1983

Burç:Yengeç Burcu

Yorum:

Rüyalar kişinin duyguları, düşünceleri ve yaşadıklarından etkilenen benzersiz ve kişisel yorumları olan bir şeydir. Bu rüyanın anlamı kişinin kendine özgüdür ve sadece kendiniz için anlamlı olabilir. Ancak genel olarak, eski eşin boynunuzun ölümü, belki de eski ilişkinizin sona erdiği veya bu ilişkiden kurtulmak için biraz acı çektiğinizi simgeliyor olabilir. Bebek sahiplenme teması, belki de sahip olmak istediğiniz veya daha fazla sorumlu olmak istediğiniz bir şey ya da bir durum olduğunu ifade edebilir. Piyango ikramiyesi teması ise, belki de hayatınızda bir şans ya da fırsatın gelmesini temsil edebilir. Bu rüyanın tüm anlamlarını kendiniz için yorumlamak daha doğru olacaktır.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!