Rüyamda Eşimle İstanbuldaydım

ruyamda-esimle-istanbuldaydim

Rüya:

Rüyamda eşim olacak beyfendiyle istanbuldayım elinde yüzük var evlenme teklifi edicek şık masalı deniz kenarlı bir yerdeyim şampanya almaya gidiyor ve giderken şampanya bardaklarından biri rakı bardağı onu değiştirmesini söylüyorum ama gidiş o gidiş geri dönmüyor bir yere uğraması gerektiğini söylüyor gidiyorum o yere bakıyorum yok mesaj atıyorum ama mesaj attığım kişi kocam değil başka bir eski flörtüm sonra onu arşivliyorum işin garip yani nerdesin yazdım ona da ve kendisiyle muhattabım yok kafadan naber yazdım anlamsız. Sonra kozmetik dükkanına gireyim diyorum ama sevgilimi bulamadığım için ne yapacağımı düşünmeye giriyorum etraf istiklal caddesine döndü bildiğiniz istiklaldeyim elimde kutuda yüzük var bu arada önümde bir grup erkek yüzüğü görüyor gözümün içine baka baka çalarız diyorlar beni dışarda bekliyorlar görüyorum bunları çıkamıyorum korkudan sonra mağazanın arka garaj kısmından kaçmaya başlıyorum kalabalığın arasına karışıp atlatmaya çalışıyorum ama hala takipte olduğumun farkındayım ve bu gruptan biri eski sevgilimin en yakın arkadaşı sonra tekrar kozmetik dükkanının orda beliriyorum caddenin başında arkadaşımı gördüm. Bana yardım eder diye ağlayarak ona koşuyorum sarılıyoruz falan sonra oturuyorum bunların yanına hırsızlar beni arkadan tanımasın diye boynum eğik sandalyeye yatıyorum arkamı dönmektende korkuyorum. Hava karanlık oluyor sonra önümde bildiğiniz ateş yakmışlar ateşin çevresindeyiz oturuyoruz istiklalde alevi izleye izleye orda uyuyakaldım kendim uyandım. Rüyanızda evlenme teklifi alıyorsunuz ve sevgilinizle birlikte İstanbul'da bulunuyorsunuz. Ancak, sevgiliniz bir yere gitmek zorunda kalıyor ve onunla iletişim kuramıyorsunuz. Ayrıca, eski bir flörtünüzle iletişim kuruyorsunuz ve eski sevgilinizin arkadaşlarından bazıları tarafından takip ediliyorsunuz. Sonunda, bir kozmetik dükkanının arkasından kaçıyorsunuz ve bir arkadaşınıza sığınıyorsunuz. Rüyanızda hala korkunuzun olduğunu ve kalabalık içinde kendinizi gizlemek için çaba sarf ettiğinizi görüyorsunuz. Ateşin çevresinde oturuyorsunuz ve rüyada uyuyakalıyorsunuz.

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: E***

Doğum Tarihi: 12 Kasım 2000

Burç:Akrep Burcu

Yorum:

Rüyanızda birçok farklı duygu ve düşüncelerin iç içe geçtiği bir hikaye anlatılmış. Evlenme teklifi almak ve sevgilinizle birlikte olmak mutlu bir anı olarak görünse de, sevgilinizin gitmesi ve onunla iletişim kuramaması endişe ve huzursuzluk yaratmış. Ayrıca, eski bir flörtünüzle iletişim kurmak ve eski sevgilinizin arkadaşlarının sizi takip etmesi gibi durumlar da rahatsızlık ve korku duygularının oluşmasına neden olmuş. Kozmetik dükkanının arkasından kaçmak ve arkadaşınıza sığınmak korkunuzun ne kadar büyük olduğunu gösterir. Ateşin çevresinde oturmak ve rüyada uyuyakalmak ise, belki de iç dünyanızda yaşadığınız duygu ve düşüncelerin sizi yorduğunu ve bunların üstesinden gelememe duygusunu yansıtmaktadır.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!