Rüyamda Bir Kadınla Merdivenden İniyorum

ruyamda-bir-kadinla-merdivende

Rüya:

Bir merdivenden iniyorum ,yanımda bir kadın daha var , merdivenin diğer tarafında da simsiyah yüzlü zayıf 40 li yaşlarında biri var ,biran bakıyorum korkuyorum adamdan çok ürkütücü bana dönüp münafıksin diyor , diğer kadına da bakıp sen iyisin diyor ,ben adamın yakasına yapisiyorum, sen kimsin bana neden münafık diyorsun diyorum "Ben azrailim" diyor öyle diyince , ben kötü biri değilim diye bağırıyorum öyleyse sana söz veriyorum ben bundan sonra çok iyi bir insan olucam, çalışacağım bunun icin sende göreceksin diyorum .. " bana "çalışsan ne olacakki fazla zamanın kalmadi " diyor sonra gidiyor ,bir kere daha bana bakıyor dönüp ve ortadan kayboluyor, (bu rüyayı gece 2 de gördüm bugün) lütfen yorumlayin

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: H*****

Doğum Tarihi: 31 Mayıs 1992

Burç:İkizler Burcu

Yorum:

Rüyada görülen azrail, ölüm veya sona ermeyi simgeliyor. Rüyanızda azrail sizi münafık olarak nitelendirdiğinde, bu sizin kendinizle veya yaptığınız şeylerle ilgili bir endişe ya da suçluluk duygusunun bir ifadesi olabilir. Rüyanızda azrailden kaçmaya ve ona söz vermeye çalıştığınızda, bu kendinizi daha iyi bir insan olarak değiştirmeye çalıştığınızın bir göstergesi olabilir. Ayrıca rüyada azrailden kaçıp kendinizi kurtarmanız, ölümden korktuğunuzu veya ölümle yüzleşmeyi ertelemek istediğinizi gösterebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!