Rüyamda Arkadaşımla Ekonomi Hakkında Konuşuyorduk

ruyamda-arkadasimla-ekonomi-ha

Rüya:

Rüyamda x arkadaşım ile geçim hakkında konuşuyorduk ve çocuk evine vardı eve girerken eşi boynuna tasma takıp içeri aldı ardından başka biri evden çıkıp elinde başka bi tasma ile üzerime geldi ben kaçtım çarşıya ama kız hala arkamdaydı durmuyordu dedemi gördüm ne alaka bilmiyorum ama yanına gittiğimde oda berberde damadını bekliyordu baktım damat genç birisi ( ama dedemin tüm kızları evli ). Ardından başka bir Y arkadaşımı gördüm onun yanında gittim yardım istedim beni kendi iş yerine sakladı olayı anlattım yardım istedim beraber o eve tekrar gittik ama bu sefer ben arabada bekledim o tek gitti o dış bahçe kapısını açıp içeri girdiği gibi bi olgun kadın onu tutup içeri almaya çalıştı yardım istedi ben arabadan inip oraya doğru koşmaya başladım sonra beni kovalayan aynı kız evden tekrar çıkıp geri döndün diyerek tasmayı tekrar eline alıp peşime düştü. Burda telefon çaldı ve uyandım acayip derecede korktum bu ne anlama geliyor iyi yada kötü ?

Cinsiyet: ♂ Erkek

Rumuz: H****

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2001

Burç:Aslan Burcu

Yorum:

Rüyanızda, konuştuğunuz kişi arkadaşınızın eşi tarafından boynuna tasma takılıp içeri alınması ve başka bir kişinin sizi tasma ile kovalaması gibi olaylar, sizin için endişe ve korkunun ifade edildiği anlamına gelebilir. Aynı zamanda, rüyanızda arkadaşınızın damadının genç olması, içinizde bir şeyin değiştiği veya değişeceği endişesini yansıtmaktadır. Rüyanızda ayrıca, sizin yardım istediğiniz bir arkadaşınızın olduğunu ve arkadaşınızın sizi iş yerinde saklamasını gördüğünüzde, kişisel olarak birçok sıkıntı ya da endişe yaşadığınızın bir işareti olarak yorumlanabilir. Bu rüya sadece kişisel duygularınızı yansıtmakta ve kesin bir anlam taşımamaktadır.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!