Rüyamda Altın Anahtarla Kapımı Açtım

ruyamda-altin-anahtarla-kapimi

Rüya:

Merhaba, Rüyamda evimde antik bakır gibi bir kapı olduğunu elimde altın bir anahtarla kapıyı açtığımı,kapının arkasında ikinci bir ahşap kapı olduğunu ama onunda açık olduğunu görüyorum,yalnız kapının arkasında iki tane şeytanın hapis olduğunu görüyorum.Kapıdan çıkmak için yaklaşıp kapıyı tutuyorlar o sırada kapatmayı başarıyorum kapıyı.Eşim çocuklarım eşimin kardeşi evde olduğu için tedirgin oluyorum kapının varlığından.Salona geçip eşime bu evden taşınmamız gerekiyor diyorum,durumu açıkladığım halde anlam veremiyorlar bu isteğime.

Cinsiyet: ♂ Erkek

Rumuz: E***

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1982

Burç:Akrep Burcu

Yorum:

Rüyanızda evinizde antik bir bakır kapının olduğunu ve bu kapının arkasındaki ikinci bir ahşap kapıda hapis iki şeytanı gördüğünüzü belirtiyorsunuz. Kapıyı açtığınızda, şeytanların kaçmaya çalıştıklarını fakat kapıyı kapatabildiğinizi ve eşinizle çocuklarınızla birlikte evinizden taşınmak istediğinizi ama anlam veremediklerini söylüyorsunuz. Bu rüya, kişinin hayatındaki belirsizliği veya korkularını ifade etmek için kullanılan bir semboldür. Bu rüya, kontrol edemeyeceğiniz bir durumda olduğunuzu veya bir şeyleri değiştirmek istediğinizi ama başaramadığınızı gösteriyor olabilir. Aynı zamanda, rüyanızdaki şeytanlar korkunuzun veya karanlık duygularınızın bir sembolü olarak da yorumlanabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!