Rüyada Karanlık Odada Fareler Görüyordum

Rüyada karanlık bir odada ışık açıldığında havada bir yuva ve sarı kuru otlar görülür, içinde sarı hasta civciv uyuyor ve büyük fare küçük farenin kafasını koparmaya çalışır.

ruyada-karanlik-odada-fareler-

Rüya:

Rüyada karanlık bir oda görüyorum, yukarıdan bir ampul asılmış, ışığı açıyorum ve görüyorum ki tam ortada, havada asılmış gibi oyuk gibi, yuva gibi bir şey var, içinde sarı kuru otlar var sanki yuva, yuvanın en dibinde sarı hasta civciv uyuyor gibi, yada ölüyor gibi ama gözü tam kapanmamış, ondan önde Bir büyük fare birde küçük fare var ikisi de normal fare renginde, ve Büyük fare Küçük farenin kafasını koparmaya başlıyor, sanki koparamıyor, defalarca aynı şeyi yapıyor.

Cinsiyet: ♂ Bay

Rumuz: N****

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1994

Burç:Aslan Burcu

Yorum:

Bu rüyanın anlamı içinde bulunduğunuz durumun stresli, endişeli ve belki de kontrolü kaybettiğiniz hisleri yansıttığı düşünülür. Sanki birçok güçlükle karşı karşıya kalıyorsunuz ve çözmekte zorlanıyorsunuz. Aynı zamanda, havada asılı gibi duran oyuk, belki de hayatınızda belirsiz bir durumun simgesidir ve uyku haliyle sarı hasta civciv de kendinizi belki de hasta ve güçsüz hissettiğinizi gösterir. Fareler ise belki de hayatınızda önemli olan insanları veya durumları simgeliyor, ve büyük fare küçük fareyi koparmaya çalışması, o insanların veya durumların hayatınıza zarar vermesi anlamında olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!