Oğlak Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü herkes acıktı ve sadece bir bebek havuç kaldı. İster iş arkadaşlarınızla işte olun, ister arkadaşlarınızla takılın, haftanın başında kaynak kıtlığı güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. Hafta ortasına kadar, bu artık bir sorun olmayacak. Artı, Çarşamba günü eski bir arkadaşınızla yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Perşembe ve Cuma iş yerinde harika günler. Belki de zam istemenin zamanı gelmiştir? Ancak romantizm cephesinde çok az hareket olmasını bekleyin. Her şeye aynı anda sahip olamazsın, değil mi? Bu hafta sonu kanıtlayacağı gibi, bir sürü arkadaşın var.


Oğlak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek hızda ilerliyorsunuz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve güven evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Birisi sizi olay yerine koyabilir. Başkalarına harika yazma yeteneğinizi, toplum içinde ne kadar iyi konuştuğunuzu veya videolara nasıl başlık ekleyeceğinizi bildiğinizi söyleyebilirler ve aniden yeni bir aktiviteye girmiş gibi görünürsünüz. Ancak bu durumda parlayabilirsiniz. Oğlak, onunla yuvarlanmak isteyebilirsin.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve para eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Satın almak istediğiniz bir şey şimdi harika bir fiyata geliyor. Bu bütçede olmayabilir, ancak baştan çıkarma çok büyük. Oğlak, bu mümkün olan sonuncusu olabilir, bu yüzden onu tercih edebilirsin.


Oğlak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, çalışma haftanız boyunca benzersiz fırsatların peşinden gidin. 9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yaptığında seçeneklerinizi keşfederek işyerinde güvenliği sağlamanın tüm yollarına odaklanın. iş hayatınıza değer ve güvenlik katmak için yapabilecekleriniz. Ancak, üçgen açı sizi çok fazla şey almaya teşvik edebileceğinden, sonunda bunaltıcı olacak şekilde, çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmak konusunda dikkatli olmanız gerekecek.

Birkaç gün sonra, Kova burcundaki Venüs, Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında neyin peşine düşeceğinizin artılarını ve eksilerini tartmanız gerekebilir. Hangi özlem, hedef veya tutku projesinin peşinden gideceğinizi belirlerken her iki kare de biraz gerginliğe neden olabilir. Sizin için en iyi hissettiren fırsatı seçerek konfor alanınızdan kurtulmaya çalışın.

Neyse ki, 12 Ocak Perşembe günü Mars istasyonları İkizler burcuna geçtiğinde iş günleriniz daha kolay olacak. Bu Mars geçişinden sonra iş rutininiz hakkında daha emin ve daha az endişeli hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Onuncu gündeki evrenden eşzamanlılıklara ve işaretlere dikkat edin. Son zamanlarda gönül meselelerinde kararsızsanız, şimdi evrenden rehberlik istemek için iyi bir zaman olabilir. On birinci ve on ikinci, haritanızı harekete geçirecek ve sizi yeni insanlarla tanışmaya ve tanışmaya itecek. Bu hisler, o özel kişiyi bulmanıza kesinlikle yardımcı olacak topluluğa dahil olmak için mükemmeldir. Özellikle ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışmamış olsanız bile, arkadaş ağınızı hemen güçlendirmeniz iyi olacaktır.

Bu titreşimler sizi başkalarına karşı yumuşatmaya yardımcı olacak ama aynı zamanda önümüzdeki birkaç hafta boyunca romantizm için bir mıknatıs görevi görecek. Bununla birlikte, kişisel bakım şu anda sağlıklı bir bağlantı geliştirmenin temeli olacaktır, bu nedenle Merkür geri hareketi Güneş burcunuzda devam ederken kendinizi şımartmak için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.