Oğlak Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken uçarı insanlara dikkat! Başkaları sizi yoldan çıkarmak için komplo kurabilir – kaba oldukları için değil, ahmak oldukları için – ama neyse ki, akıllı bir rotayı yönlendirecek güvenilirliğe sahipsiniz. Ağzı kesin ve kovalamayı kesin. Hafta ortası size bazı yeni fikirler getiriyor ve bunları nasıl eyleme geçireceğinizi ve hatta eyleme geçirip geçirmeyeceğinizi bulmanız gerekecek. Değişimi kucaklayın ve özellikle ilginç biriyle konuşma şansınızı kaçırmayın! Cuma günü ve hafta sonu boyunca insanlarla uğraşmak, başkaları kapılıp mantıksız taleplerde bulunduğundan zor olabilir.


Oğlak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, doğru zamanda doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz. Kendinizi doğru insanlarla kaynaşırken bulabileceğiniz için çekiciliğiniz alışılmadık derecede yüksek. Her şey senin için tıklamaya başlıyor, bu yüzden bolluğun tüm olasılıkları hakkında heyecanlan.

Kendini ifade etme biçimin şu anda hayatındaki başkaları tarafından daha kolay kabul edilebilir. Tavus kuşu tüylerinizi yaymak ve eşyalarınızı dikmek için iyi bir zaman. O gülünç ışıltılı elbiseyi giyin – ucube bayrağınızın yükseklerde uçmasına izin verin! Sosyal ipuçlarını takip etmek yerine bu hafta trend belirleyici olmanıza izin verin.

İş yerinde, ağınız güçlü olacak, bağlantıda kalacak ve kişi listenizi büyütmeye devam edeceksiniz. Başkaları yanlış iletişimlere kapılabilirken, kendinizi herhangi bir iş dramasına kaptırmayın. Herhangi bir rahatsız edici enerjiyi nasıl temizleyeceğinizi bileceksiniz, bu yüzden sükunetinizi koruyun, diğerleri de aynı şeyi yapacaktır.


Oğlak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu hafta iş ve paranın nasıl sonuçlanacağı konusunda kendinize güvenin! 29 Ocak Pazar gününden itibaren, burcunuzdaki Merkür Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yaparken, tutku projelerinizin peşinden koşarken veya yeteneklerinizi kullanırken kendinizi oldukça güvende hissedebilirsiniz. Her iki üçgen de hayırlıdır çünkü bu geçişler, heyecan verici ve mali açıdan motive edici profesyonel fırsatları kovalarken daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir! İş hayatınızda beklenmedik ancak değerli bir şeye yol açabileceği için tutkulu bir proje veya fikir bile sunabilirsiniz.

Birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş, Koç burcundaki Chiron ile 60’lık açı yaptığında hiçbir şeyin tüylerinizi ürpertmesine izin vermeyin. Altmışlık, profesyonel ve finansal güvenliğiniz etrafında bazı eski güvensizlikleri gündeme getirebilir. Aşırı stresli olmak yerine, istikrarı hak ettiğinizi ve değerli olduğunuzu onaylamak için bunu kozmik ipucunuz olarak düşünebilirsiniz.

Temelinizi bulduktan sonra, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’lık açı yaptığında tutkulu projelerinizi ve fikirlerinizi sürdürmek için mükemmel bir konumda olacaksınız. İş yerinde neyi başarmak veya peşinden koşmak istediğinizi coşkuyla konuşun!


Oğlak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne olursa olsun ilerliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve para evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kendinizi göreve verirseniz, bugün kazanılacak para var. Ancak günün kayıp gitmesi kolay olabilir ve potansiyel bir alıcıya veya iş ortağına telefon etmeyi veya e-posta göndermeyi unutabilirsiniz. Oğlak, bugün bu çok iyi ve kolay bir enerji. Bugünün Pazar olması iş veya finansla ilgili bir şeyler yapmak için beklemenize neden olmasın.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve hareket eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün dans etmeye gidebilir, bisiklete binebilir veya kros kayağı yapabilirsiniz. Oğlak, hareket halindesin ve harika vakit geçirmek için el becerilerini ve dengeni kullanıyorsun. Bu, hareketsiz duracak bir gün değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.