Oğlak Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir şans verme zamanı! Bu sağduyudan kurtulun ve hafta başlarken büyük bir şey hayal edin. Şu anda (sanatta, iletişimde ve hatta aşkta) yaratıcılığınızın zirvesindesiniz, bu yüzden dallanma şansınızı kaçırmayın. Diğerleri sizinle yarı yolda buluşacak. Hafta ortası, ev cephesine yönelin. Aile üyeleri (veya aile kadar yakın olan arkadaşlar) dikkatinizi talep eder ve istikrarınız ve güvenceniz uzun bir yol kat edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rahatlamak ve temel konulara geri dönmek için zaman ayırın, özellikle de bu rahatlama romantik bir ara dönem içeriyorsa (belki dolambaçlı bir yürüyüş randevusu gibi). Pazar günü, kovalamacayı kesin ve kendinizi netleştirin.


Oğlak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren sizden önümüzdeki ay kendinize odaklanmanızı isteyecek. Güneş yerleşimleri, göz ardı ettiğiniz duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacak, ancak bunların hepsi kişisel evrim adına. Merak etme; Eğer aşk şu anda kucağınıza inecekse, bir yolunu bulacaktır. Venüs Balık burcuna girerek haritanızın romantik sohbetleri yöneten alanını harekete geçiriyor. Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi çözmeniz için ihtiyacınız olan alanı size vermeye istekli biriyle eşleşmeniz önemli olacaktır.

Ay ve Neptün arasında yararlı bir bağlantı bu hafta ortaya çıkacak ve bu niteliklere gerçekten sahip olan insanlarda bu nitelikleri ortaya çıkaracaktır. Bu süre zarfında herhangi biriyle duyarsız davranışlara girerseniz, tepelere koşmayı evrenden bir işaret olarak kabul edin. Şu anda biriyle ilişkiniz varsa, yirmi altıncıda ona ne kadar enerji verdiğinizi not edin. Bağlantı için aldığınızdan daha fazla efor harcadığınızı düşünüyorsanız, harekete geçme zamanı.


Oğlak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, çalışma haftanız boyunca kendinizi ifade etmekten korkmayın! Haftanın başında Merkür Oğlak burcunda Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaparken Uranüs Boğa burcunda istasyon yaptığında kendinizi ifade etmeye odaklanın. Her iki dünyevi geçiş de, özgünlüğünüz ile kendinizi güvende ve istikrarlı hissetmenize yardımcı olacaktır. Ne de olsa, olduğunuz kişi olmak sizi bir profesyonel olarak çok daha ileriye götürebilir, özellikle de Kova burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile birleştiği için.

Toplamda, bu geçişlerin profesyonel bir ortamda kendinizi gerçek anlamda ifade etmenize yardımcı olabileceğini görebilirsiniz. Hafta ilerledikçe, 26 Ocak Perşembe günü Venüs Balık burcunda yücelince iş yeri tartışmalarınızda ve yakın çevrenizdeki profesyonel toplulukta daha tatlı bir varlığa sahip olmayı bekleyin. birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılar.

Ancak, iş arkadaşlarınıza karşı şefkatli görünmeye çalışırken yanlışlıkla sınırları aşmaktan kaçınmak için yardımcı profesyonel sınırlarınızı korumayı unutmayın. Haftanın sonunda, Kova burcundaki güneş Ay düğümleriyle kare açı yaptığında, bir tutku projesi ile bir rüya arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Senin için değerli olanı seç!


Oğlak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta odaklandığınız şeyler genişliyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve finans eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bu, sizin için önemli olan bir şeye konsantre olmanın en iyi yönlerinden biridir. Bugün, vergilerinize başlamak için makbuzları bir araya getirebilir veya 401(k)’nizin performansını inceleyebilirsiniz. Oğlak, para kazanma girişimi başlatabilir, çevrimiçi bir mağaza açabilir veya video kanalınızı başlatabilirsiniz. Şu anda lazer odaklısınız.

23 Ocak Pazartesi günü, kendi Oğlak burcunuzdaki ve güven evinizdeki Merkür, Kova burcundaki Satürn’e ve öz-değer evinize yarım kare açı yapacak. Bir özgeçmiş göndermeyi veya küçük işletmenizi pazarlamayı erteleyebilirsiniz. Oğlak, etrafınızda sizi ilerlemeye teşvik eden birçok insan olmasına rağmen şüpheleriniz var. Her engeli tahmin etmek için çok çalışıyorsunuz, ancak suya indirmeden teknenin yüzüp yüzmediğini gerçekten bilemezsiniz. Bugün derin uca atlamak için bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.