Kova Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Kova burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Kova burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aradığınız kişinin türü hakkında sabit fikirleriniz varsa, onları pencereden atmak isteyebilirsiniz. Bu bahsettiğimiz aşk ve aşk pek çok planlamaya iyi yanıt veren türden bir şey değil. Çarşamba gününe kadar, dünyanın sizin için aklında başka bir şeyin -ya da birinin- olduğu netleşebilir. Perşembe ve Cuma günleri, biri ilginizi çekebilecek bazı yabancılarla tanışabilirsiniz. uzak durma Bir sohbet başlatın ve Pazar öğleden sonraya kadar devam ettirmeye çalışın. Tanımadığınız insanlara açılmak korkutucu ama aynı zamanda canlandırıcı.


Kova Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantik bir karşılaşma mümkün.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve dinlenme ve iyileşme evinizin Boğa burcundaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kova, gece ve gündüz yer değiştirmiş olabilir. Geceleri ayakta olabilir ve gündüzleri uyumak isteyebilirsiniz. Ve bu kasıtlı değilse, daha dinlendirici bir uyku çekmek için yeni bir yastık veya karartma perdeleri almak gibi bazı adımlar atmak isteyebilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü, kendi Kova burcunuzdaki Venüs, İkizler’de geri giden Mars’ı ve romantizm evinizi üçgen açı yapacak. Bugün bir aşk ilişkisi için biriyle tanışabilirsiniz ve aşkı arıyorsanız bu mükemmel. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu hızlı flört sizi utandırabilir. Kova, birisi seni daha yakından tanımakla oldukça ilgileniyor.


Kova Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova burcu, profesyonel kimliğinizi size özel kılan şeyin ne olduğunu keşfedin. Çalışma haftanızın başlangıcında, burcunuzdaki Venüs İkizler’de geri giden Mars’la üçgen açı yaptığında, işyerinde kendinizi ifade etme araçlarınızı çeşitlendirmek için seçeneklerinizi keşfetme eğiliminde hissedebilirsiniz. Havadar üçgen ortaya çıktıkça, yaratıcı çabalarınıza ve öne çıkma fırsatlarına dalarken biraz dağınık hissedebilirsiniz.

11 Ocak Çarşamba günü burcunuzdaki Venüs Akrep’teki Güney Düğüm ve Boğa’daki Kuzey Düğüm ile kare açı yaptığında, şu anda olduğunuz profesyonel ile olmak isteyebileceğiniz profesyonel arasında sıkışıp kalabilirsiniz. bir başkasını aramak için bir rahatlık alanından vazgeçmeniz gereken şey. Bunu, elde etmek istediğiniz profesyonel statü ve itibarla ilerlemek için kullanabilirsiniz.

Bir gün sonra, burcunuzdaki Venüs, Koç burcundaki Chiron ile 60’lık açı yaptığında, özgünlüğünüze adım atarken, kendinizden biraz emin olamayabilirsiniz. Ancak, kim olduğunuza sahip çıkma cesaretini bulursanız, bu geçişin dikkate değer ölçüde iyileştirici olduğunu görebilirsiniz!


Kova Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Karizmanız tavan yapacak. Etrafınızdaki bu kadar yüksek titreşimlerle, insanlar doğal olarak parlak auranıza doğru çekilecek ve duygusal bağlantılarınızın güçlenmesi kolay olacaktır. Evet – evren, bu hafta kucağınıza ruh eşi tipi bir bağlantı bırakma eğiliminde olabilir, ancak bu, ısırmanız gerektiği anlamına gelmez.

Kendinizi yoğun bir bağlantının veya kasırga romantizminin sancıları içinde bulursanız, yere bastığınızdan ve kırmızı bayraklar aradığınızdan emin olun. Aksi takdirde, önümüzdeki birkaç ay içinde kendinizi kalbiniz kırılmış ve pişmanlık dolu bulabilirsiniz. Onuncu gün aşk hakkında karar vermek zor ama gerekli olacak. Herhangi bir romantik karışıklık bu rüyalardan çok fazla zaman alıyorsa veya kafanızı dağıtıyorsa, biraz geri adım atmanız gerekebilir. Hedeflerinizi romantizm yerine seçmek zorunda değilsiniz, ancak ikisi arasında bir denge bulmanız gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.