Kova Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Kova burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Kova burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Isıyı hissedebiliyor musun? Entelektüel bir bağlantının peşine düşmeye ve daha fazlasının kıvılcımlarını körüklemeye hazırsanız, hafta romantizmle başlar. Her durumda, Pazartesi ve Salı sizi her zamankinden daha yaratıcı ve iletişimsel – ve evet, daha çekici – görüyor. Haftanın ortasında, rutininizin angaryası sizi üzmeye başlayabilir, ancak odaklanın ve devam edin. Hafta sonu çok ama çok daha iyi olmayı vaat ediyor. Cuma günü, test tüplerini çıkarın ve bir laboratuvar önlüğü giyin. Deney yapma zamanı ve hafta sonu senin laboratuvarın. Yeni bir şeyler öğrenin ve dürtülerinizi takip edin!


Kova Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu senin için çok aktif bir hafta Kova. İşler yavaşlamaya başladığında biraz enerji tasarrufu yaptığınızdan emin olun. Güneş burcunuzdayken, biraz uçup gitmek isteyeceksiniz. Dışarı adım attığınız andan itibaren kıvılcımlar uçuşuyor – bu hafta insanların size farklı baktığını görürseniz şaşırmayın.

Bu tür bir enerji, ya biriyle tartışarak ya da onu sıcak bir seks gecesine kanalize ederek ortaya çıkabilir. Bu enerjiyi nasıl dönüştüreceğiniz size kalmış. Güvende kalın, kask takın ve siz de eğlenin. Bekarlar için bu, dışarıda olmak veya en sevdiğiniz uygulamada gezinmek için iyi bir hafta. Yuhalandıysan, partnerinle yeniden bağlantı kurmak için eğlenceli bir macera planla.

Tüm hafta boyunca, uçup gitmemek için bir ayağınızı yerde tutmanız gerekebilir. Bu, yeni bir kitaba dalmak veya yeni bir beceri öğrenmek için harika bir hafta olacak.


Kova Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu hafta profesyonel hamleler yapmak için cesaretinizi toplayın. 29 Ocak Pazar günü burcunuzdaki güneş İkizler burcunda Mars ile üçgen açı yaptığında işyerinizde özgünlüğünüzü kucaklamanın zamanı geldi. . Fikirleriniz, yetenekleriniz ve tutku projelerinizle seçeneklerinizi keşfetmek için mükemmel bir zaman olarak düşünebilirsiniz.

Ancak birkaç gün sonra burcunuzdaki güneş Koç burcundaki Kayron’a 60’lık açı yaptığında, iş arkadaşlarınızla sohbet ederken yaratıcılığınızın arkasında durmanız gerekecek. Sekstil, konuşmadaki bazı güvensizlikleri veya duygusal yaraları ortaya çıkarabilir. Zorlayıcı olabilse de, profesyonelliğinizin yanında dururken bununla uygun şekilde başa çıkma güvenine sahip olacaksınız.

Şans eseri, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacaksa, her şey umulduğu gibi gitmelidir. kariyer yolunuza odaklanmak için. Yeteneklerinize göre oynadığınız sürece, daha fazla bolluk elde edeceksiniz!


Kova Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, cesurca yeni bir yöne gidebilirsiniz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, cesur olmak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok. Kova, kendiniz için bir şeyler talep etmek için güvenle öne adım attığınız bir gün. Bu, istediğiniz bir iş için özgeçmişinizi göndermek veya potansiyel bir iş ortağına teklif göndermek için iyi bir zamandır.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve para eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, yapmak istediğiniz bir şey için ek kaynaklar bulabilirsiniz, ancak bu biraz uğraşmayı gerektirebilir. Kova, borç paraya ihtiyacın olabilir veya amacını destekleyecek birini bulabilirsin. Ancak bu artık yapılabilir ve beklediğinizden daha fazlasını kazanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.