Kova Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Kova burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri yoldan çıkmaya hazırlanın. Diğerleri dikkatinizi çekmek için yaygara koparacak ve aklınızda çok şey var. (Ayrıca, uyarıda bulunun: Haftaya finansal bir güçlükle başlamaktan kaçınmak için, herhangi bir büyük satın alma işlemi yapmadan önce hesaplarınızı çevrimiçi olarak iki kez kontrol edin.) Haftanın ortasında, meşgul zihninizin aşırı hızlanmaya başladığını görür. Fikirlerle dolusunuz ve neredeyse elektrik gibi bir coşkunuz var, bu yüzden bu statik elektriğin sırf size yakın olmak için tutunan insanlara sahip olmasına şaşırmayın. Yaratıcı olmaya istekli değilseniz, cuma ve cumartesi ertelenebilir. Kendi özgünlüğünüzü kucaklayın ve eksantrik olun. Pazar, romantizm için şaşırtıcı derecede cızırtılı fırsatlar getiriyor.


Kova Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İster duygusal ihtiyaçlarını karşılamak, ister omuz masajı teklif etmek veya onlara sağlam bir şey yapmayı teklif etmek olsun, arzunuzun nesnesi iyi doğanıza olumlu yanıt verecektir. 22 Ocak, siz veya aşık olduğunuz kişi biraz kendileriyle dolu davranırsanız sorun yaratabilir, bu yüzden topraklanmış kalmaya çalışın. Kendinizin veya sevdiğiniz kişinin gerçekçi bir mizaç tutamayacağını düşünüyorsanız, onları başka bir gün yakalamak için planlar yapın.

Bununla birlikte, yeni romantik fetihlerin peşindeyseniz, Venüs’ün Balık burcuna girdiği yirmi altıncı akşamında kendinizi sanat camiasında konumlandırmaya çalışın. Bu enerji, yaratıcı bir çıkış noktası ve arkadaşlıkların olduğu her yerde size şans getirecek ve en yakın müttefiklerinizle sahneyi gezmek için mükemmel bir zaman olacak. Halihazırda belirli biri üzerinde gözünüz varsa, onunla ilgilenmenin yollarını arayın. Balık burcundaki Venüs, engelleri aşmanıza ve yeni bir seviyede bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.


Kova Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu hafta iş-yaşam dengenize odaklanın. 22 Ocak Pazar günü burcunuzdaki Venüs, burcunuzdaki Satürn’le kavuşacağından ve Uranüs Boğa burcunda ilerlediğinden, haftaya güçlü bir notla başlayacaksınız. Kavuşma, kendinize olan güveninizi ve çekiciliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir, bu da geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilir. profesyonel bir ortamda karşısında.

Bu sırada direkt Uranüs, iş-yaşam dengenizi ve çalışma ortamınızı sarsmanıza yardımcı olabilir. Kişisel ve profesyonel taahhütlerinizin tadını çıkarmak için programınızda önemli bir değişiklik yapmak istiyorsanız, o zaman yapın! Uranüs, çalışma alanınızı daha rahat hale getirmek için yenilemenize bile yardımcı olabilir. İleriye dönük olarak, burcunuzdaki güneş birkaç gün sonra Koç burcundaki Jüpiter’i 60 derece geçeceğinden, insanlar sizi çalışma ortamınızda giderek daha fazla fark edecek olursa şaşırmayın. Genişleyen sekstil, herkes etrafınızda olmak isteyeceğinden, güvenle öne çıkmanıza yardımcı olabilir.

Öz güveniniz, özellikle 26 Ocak Perşembe günü Venüs Balık burcunda yüceldikten sonra çok güzel gelişecek. Bu Venüs geçişi, ya beklenmedik nakit alarak ya da yeni bir profesyonel fırsatı değerlendirerek yolunuza biraz daha fazla para getirebilir. Bolluk ayağınıza geliyor!


Kova Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yönde ilerliyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü kendi Kova burcunuzda ve fiziksel varlık evinizde birleştirmesiyle başlıyor. Şekle girmek için çok kararlı olabilirsiniz. Kova, belki de bu sizin Yeni Yıl kararınızdı, ancak tüm bu pozitif Kova enerjisiyle şimdi bir değişiklik yapmak çok daha kolay. Bir spor salonuna katılabilir, kişisel bir antrenör tutabilir veya evde kullanmak için harika bir ekipman satın alabilirsiniz. Kalorileri, kan şekeri seviyelerini ve kalp atış hızını izlemek için bir akıllı saat ekleyin ve daha iyi bir zindeliğe giden yoldasınız.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve dinlenme ve iyileşme eviniz Kova burcundaki Satürn ile yarım kare açı yapacak. Şimdi dinlendirici uykuyla ilgili tüm yeni bilimi araştırıyor olabilirsiniz. Su sıcaklığı tam olarak 106 dereceye ayarlıyken ılık bir banyo yapmayı deneyebilirsiniz. Kova, samanı vurmak için en uygun zamanı bulmak için sirkadiyen ritimlerinizi araştırabilirsiniz. Bugün, kendinle ilgileniyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.