Kova Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Kova burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, kötü bir ruh halinde olduğunuz için değil, sadece bir sürü büyük şey düşündüğünüz ve biraz boşluk istediğiniz için perdeleri kapatmak ve telefonunuzu kapatmak gibi hissedeceksiniz. Ve o alana sahip olmalısın. Salı ve Çarşamba, tamamen farklı bir yerde olacaksınız – iyimser, bağlantılı, kendinizle ve başkalarıyla iletişim halinde olacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi fazla yormayın ve hafta sonuna girerken tonlarca enerjiniz olacak. Bu hafta sonu harika biriyle tanışabilirsin. Zekanıza hayran kalacaklar ve size o kadarını söyleyecekler.


Kova Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş dönüşünüz yirmincide başladığında ve ardından yirmibirincide yeni ay geldiğinde, içe dönük bir ruh halinde olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoyalar yolunu bulabilir. Yine de, nihayetinde, 18 Ocak’ta Merkür ileri yöne döndüğünde ruhunuza inen herhangi bir garip titreşimden kendinizi rahatlatabilmelisiniz. Dikkatli olmazsan geri dönersin.

Bu gün herhangi bir hedefi gerçekleştirmek için kendinize baskı yapmayın. Bunun yerine, beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yönde atabileceğiniz küçük adımları yazmak için bu enerjiyi kullanın. Romantizm için mükemmel bir rüya gibi geçecek olan yeni aydan önce kişisel işlerinizi düzene sokmanız önemli olacak. Kendi içinizde ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal ilişkiye girmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.


Kova Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, özellikle hafta ilerledikçe işler kolaylaşmak üzere. 18 Ocak Çarşamba günü Merkür Oğlak burcunda dururken güneş Oğlak burcunda Plüton ile kavuştuğunda iç CEO’nuza karşı daha özgüvenli hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, üstesinden gelmeniz gereken son bir büyük engeliniz olabilir çünkü kavuşum, sizi olmak istediğiniz profesyonel olmaktan alıkoyabilecek bir güvensizliğin veya korkunun derinliğine dalmak için kozmik işaretiniz olabilir. Doğuştan gelen endişelerinizin veya kaygılarınızın üstesinden gelmek, her zamankinden daha fazla güvende hissetmenize yardımcı olacaktır! Birkaç gün sonra güneş burcunuza girdiğinde kendiniz gibi hissetmeyi bekleyin.

Astrolojik mevsiminiz kesinlikle tuhaflıklarınız, tuhaflıklarınız ve daha fazlasıyla rahat hissetmenize yardımcı olacaktır. Bir profesyonel olarak sizi benzersiz kılan her şeyi, sezon boyunca somutlaştırmak daha kolay olacaktır. 21 Ocak Cumartesi günü burcunuzda yeniay oluşacağı için, önümüzdeki altı ay boyunca bir profesyonel olarak kendinizi daha iyi hale getirme niyetini belirleyebilirsiniz. Bu ay döngüsü sırasında ne kadar ilerleyeceğinizi izleyin!


Kova Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gücünüzü bulacaksınız.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’la ve romantizm ve macera evinizle 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kova, rüzgara dikkat ediyor ve hayatınıza biraz dram katan biriyle ilişkiye giriyor olabilirsiniz. Bu kişi çok fazla seyahat edebilir veya heyecan verici sosyal çevrelerde koşabilir (sahne arkası geçişleri dahil). Kafan yavaş git diyebilir ama kalbin hızlı atıyor. Bugün, sırılsıklam düşebilirsin.

17 Ocak Salı günü, kendi burcunuzdaki Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün birçok iltifat alabilirsiniz. Kova, belki de son zamanlarda biraz kilo verdin ya da yeni bir gardırop aldın. İnsanlar yeni arabanızı veya güzel yeni saatinizi fark edebilir. Bazı Kova yerlileri, şarkı söyleyen seslerine veya bir şiiri ne kadar iyi okuduklarına iltifat edilebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.