Koç Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Koç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Koç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta, parlak bir romantizm patlamasıyla ve muhtemelen bir veya iki macerayla başlar. Ancak hafta içinde yeterince yakında her zamanki rutininize döneceksiniz. Çarşamba gününe kadar işteki veya evdeki ayrıntılar biraz kontrolden çıkacak ve tüm dikkatinizi vermeniz gerekecek. Ama perşembe ve cuma günü tam da umduğun şeyi alacaksın. Sen bir büyücüsün! Bu günlerde istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri her şeyi sade ve gündelik tuttuğunuz sürece, hafta sonu keyifli geçmelidir.


Koç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fırsatlar kolay ve çabuk geliyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve kariyer evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir iş arıyorsanız, çok nitelikli olduğunuz kazançlı bir fırsat bulabilirsiniz. Koç, özgeçmişinizi gönderin ve hemen bir röportaj yapabilirsiniz. Bunun kolay bir yön olduğunu ve dikkat etmezseniz uyuyabileceğinizi unutmayın.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlıklar eviniz, İkizler’de geri giden Mars ve iletişim eviniz ile üçgen açı yapıyor. Mars şu anda o kadar inanılmaz derecede yavaş hareket ediyor ki her tür mesajı etkiliyor. Bir arkadaşınızla yanlış iletişim kurmamaya dikkat edin. Onları yanlış kafeye yönlendirebilir veya parti için yanlış bir zaman verebilirsiniz. Doğru kişiye gönderdiğinizden emin olmak için metinlerinizi kontrol edin ve iki kez kontrol edin, aksi takdirde yanlışlıkla bir sürpriz parti ortaya çıkarabilirsiniz.


Koç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bu hafta geçmiş konular hakkında konuşmaya veya yanlış anlaşılmayı aşmaya açık olun. 8 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcunda geri giden Merkür Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaparken, kariyer yolunuzda yenilikçi veya değerli olabilecek bir şeye değinmeniz gerekebilir. Dünyevi üçgen, profesyonel güvenliğinizi, finansal istikrarınızı ve kariyer yolunuzdaki önceliklerinizi ele alma şeklinizi değiştirebilecek beklenmedik bir şeyi gün ışığına çıkarabilir.

Bunun bir kısmı, ertesi gün Kova burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yaptığında, uzak ve geniş profesyonel bağlantılarınızla temele dokunabilir. Hava üçgeni zihinsel ve sosyal olarak uyarıcı olabilir, bu da iş arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmaların size profesyonel hedefleriniz hakkında düşünmeniz için yiyecek sağlayabileceği anlamına gelebilir.

12 Ocak Perşembe günü Mars istasyonları doğrudan İkizler burcuna geçtiğinde, planlarınızda ilerlemek veya bu konuşmaları takip ederek harekete geçmek daha kolay olabilir. Oğlak burcunda geri giden Merkür ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacağı için yolun aşağısında. Bunu yapmak, profesyonel istikrar ve finansal güvenlik elde etmenize yardımcı olabilir!


Koç Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlangıcı size biraz tuhaf gelebilir, çünkü 8 Ocak’ta Merkür retrosu Uranüs’e açı vererek, varlığından hiç haberdar olmadığınız duygu ve hisleri uyandırır. Bu enerjiyi, geçmiş ilişkilerden öğrendiğiniz dersleri onurlandırırken, son birkaç yılda elde ettiğiniz kişisel gelişimi kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın.

Onbirinci evdeki geri giden Merkür ve iyileşen centaur Chiron ile on ikinci evdeki Venüs ve Chiron’la bir kare arasındaki sert açı – gezegen yöneticiniz Mars’ın öne geçtiği tarih – cinsel çekiciliğinizle yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zamandır. Bu kozmik iklim, işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza da yardımcı olabilir. Bu nedenle, ufukta sallanan herhangi bir aşk ilgisiyle biraz daha derine inmekten korkmayın. Sonuç olarak konuşmalar yoğunlaşmaya başlayacak.

Belki sevgilinize küstah bir mesaj gönderirsiniz veya onun yerine bir mesaj alırsınız. Bu gezegen yerleşimi, kendi düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralarken bir süreliğine içselleşmenize neden olabilir. İletişim kurmaya hazır olduğunuzda, gerçeğinizi söylemek ve duygusal eğiliminizle gerçekçi olmak için bu titreşimleri kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.