Koç Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Koç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Koç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu yanık kokusu da ne? Muhtemelen gelen kutunuz dumanı tüten mesajlarla dolu. Hafta başlarken flört sizi her yere götürecek. Her zamanki sözel gücünüz süper çekici tatlı konuşmaya dönüştü. Hafta ortasında ailenize ulaşın. Akrabalar, özellikle yaşlı aile üyeleri, genç nesille telefonda veya çevrimiçi olsa bile biraz zaman kullanabilir ve ailevi yükümlülükleri yerine getirmek sizi daha iyi hissettirebilir. Bir enerji dalgası sizi hafta sonu boyunca taşırken, Cuma günü işler yeniden kızışıyor. En rekabetçi, karizmatik ve yaratıcı halinizdesiniz!


Koç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kova güneşi Mars’ı yirmi dokuzunda açı yaparken sabır anahtardır, bu nedenle gerilim yükseldiğinde kolayca ve yavaşça nefes almaya çalışın. Nostaljinin oluşmaya başladığını hissedebilir ve hatta kendinizi geçmişinizden biriyle kayıp veya karşı karşıya gelebilirken bulabilirsiniz. İşler belirsizlik içinde olabilir, bu yüzden doğru zaman geldiğinde seyir kontrolünde olmaya hazır olun.

3 Şubat’ta Kova güneşi Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yaptığında duygular tavan yapıyor, duygularınız sahneye çıkabilir ve bu istenmeyen enerjileri serbest bırakmak için iyi bir zaman olabilir. Yine de, sıkıştırmayı açarken özel önlemler alın.

Dördüncüsü, Balık burcundaki Venüs ile İkizler burcundaki Mars kare açı yaptığında, romantik hayatınız daha canlı olacak ve fantezilerimizin tezahür etmesine izin verecek. Bu, ilişkilerinizde görmek istediğiniz değişiklikleri görselleştirmek için iyi bir zaman. Sevdiğiniz kişiyle bir tarih planlayın veya hoşlandığınız kişiye bir çalma listesi gönderin.


Koç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, çalışma haftanızın başlangıcı iyi bir başlangıç ​​olacak. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars’ı üçgen yaptığında mesleki fırsatlarınız ve ağ oluşturma konusunda özellikle umutlu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda, 29 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Her iki üçgen de nispeten uğurlu, bu nedenle kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek yeni konuşmalara veya fikirlere girerken güzel bir akış olacak. Hatta yeni finansal fırsatlar aramanız için size ilham bile verebilir!

Birkaç gün sonra, Kova burcundaki güneş burcunuzdaki Kayron’u 60 derece geçerken, profesyonel özlemlerinizin arkasında durmak ve daha büyük profesyonel topluluğunuza güvenmek için bir şifa fırsatına sahip olacaksınız. Balık burcundaki Venüs’ün kısa bir süre sonra Boğa’daki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yapması göz önüne alındığında, kendinizdeki gizli değeri veya kariyer yolunuzda gerçekleştirmek isteyebileceğiniz gizli bir dileği görebilirsiniz.

Çalışma haftanız oldukça iyi geçse de, hafta sonu boyunca bazı hıçkırıklarla karşılaşabilirsiniz. 3 Şubat Cuma günü Kova burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında ağ kurmanın veya bir hayalin peşinden koşmanın finansal yönü konusunda kararsız hissedebilirsiniz.


Koç Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aktif olarak daha iyi bir şeye doğru ilerliyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve arkadaşlık evinizin İkizler burcundaki Mars’la üçgen açı yapması ve iletişim eviniz ile başlıyor. Birlikte olmaktan keyif alacağınız biriyle eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsunuz ve aramanız bugün yanıtlanıyor. Dileğin gerçekleşir. Koç, biraz egzersiz yapmak için bir arkadaşla buluşmak için harika bir gün. Tempolu bir yürüyüşe çıkabilir veya daha önce hiçbirinizin yapmadığı bir şey yapabilirsiniz, örneğin kapalı alanda kaya tırmanışı veya topluluktaki bir marangoz dükkanında mobilya inşa etmek gibi. Bugün biraz fiziksel aktivite için iyi bir gün.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve sezgi eviniz, Koç burcunuzdaki Jüpiter’le yarı sekstil açı yapıyor. Yeni bir vegan deri cekete çok çabuk aşık olabilirsiniz. Evcil hayvan dükkanının penceresinden size bakan Maltalı bir köpek yavrusu tarafından büyülenmiş olabilirsiniz. Koç, bu aynı zamanda yeni tanıştığınız birine aşık olmak için iyi bir yön, bu yüzden ilk buluşmaya gitme fırsatınız varsa, evet deyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.