Koç Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Koç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken güvenli oynayın. Her şey göründüğü gibi olmayabilir ve mümkün olduğunca az şey yapmanız gerekir. (Senin gibi bir dinamo için bu neredeyse imkansız, ama elinden gelenin en iyisini yap.) Yine de merak etme, hafta ortasına kadar aksiyonun tam ortasında olacaksın! Çarşamba ve Perşembe, cesur yeni hamleler denemek için iyi günlerdir. Cuma ve Cumartesi, girişkenlik ve çekicilik arasında doğru dengeyi kuracaksınız. İnsanların kararları sizin verdiğinizi fark etmeden liderliğinizi takip etmelerini bekleyin. Hafta flört telaşıyla sona eriyor. Pazar günü gelen kutunuzda aşkı izleyin.


Koç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

26 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçtiğinde enerji seviyeleriniz bir darbe alabilir. Yani, bu hisler, aşık olduğunuz kişiyle rahat bir gece geçirmenize neden olabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesine gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin. Bu sizin için manevi bir döneme işaret edecek. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılara can atacaksınız, bu da varlığıyla size ilham vermeyen herkesle bağlarınızı koparmayı kolaylaştırıyor.

Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun. Eşzamanlılıkların veya evrenden gelen işaretlerin hayatınızı ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve özellikle romantizme ve ilişkilere dürtüsel olarak atlama eğiliminde olduğunuz için, muhakeme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.


Koç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bu hafta başınızı suyun üstünde tutun. Çalışma haftanızın başında, Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, neyi takip etmek veya öncelik vermek istediğinizden emin olabilirsiniz. Toprak üçgeni temelinizi bulmanıza yardımcı olsa da, özellikle Uranüs aynı zamanda Boğa burcunda dururken, kariyer yolunuzda özgün ama güvenli hissetmenize yardımcı olacak değerli fırsatları seçerek daha özgür hissedebilirsiniz.

24 Ocak Salı gününe kadar, Kova burcundaki güneş Jüpiter’i burcunuzda 60 yaptığında, profesyonel özlemlerinizi ve ağ oluşturma fırsatlarınızı genişletmek için kendinizi oraya koyma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Ancak iki gün sonra Venüs Balık burcunda yücelince profesyonel sihrinizi bulmak için biraz iç gözlem yapmanız gerekecek. Venüs sübliminal bir etki olacağı için tutkulu projeleriniz veya hayalleriniz üzerinde kapalı kapılar ardında çalışarak bunu kendi lehinize kullanabilirsiniz.

Altta yatan bir umuda sahip olmanıza rağmen, 27 Ocak Cuma günü Oğlak burcundaki Merkür burcunuzdaki Kayron ile kare oluştururken, ne söylediğinizi veya mesleğinizi nasıl savunduğunuzu izlemeniz gerekecek. Kim olduğunuz ve neler başardığınız konusunda kendinize güvenin!


Koç Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zorluklarınızı enerji ile çözüyorsunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve teknoloji eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Bugün, büyük konsantrasyon güçlerine sahipsiniz. Verilerinizi yeni bir cihaza aktarmak, videolarınızın rengini düzeltmeyi öğrenmek veya e-posta yanıtlarınızı nasıl otomatik hale getireceğinizi öğrenmek gibi zor bir şey yapabilirsiniz. Koç, sadece deneme yanılma yoluyla bir şeyleri çözme yeteneğine sahip değilsin, aynı zamanda bugün bilgili yardım da bulabilirsin.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve kariyer eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve özgürlük evinize yarım kare açı yapacak. Bugün, çevrenizdekilere karşı oldukça sabırsız hissedebilirsiniz. Trafikte sıkışıp kaldığınızda veya önünüzde amaçsızca ve yavaş hareket ediyormuş gibi görünen insanlar tarafından engellendiğiniz zaman kendinizi köşeye sıkıştırılmış hissedebilirsiniz. Koç, özellikle yaklaşan bir son teslim tarihin varsa, bugün hüsrana uğramak kolay olurdu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.