Koç Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Koç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Koç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında kendinizi bir çeşit sümüklüböcek gibi hissediyorsunuz. Ne yaparsan yap, herhangi bir ivme yakalayamayacaksın. En azından Salı öğleden sonra veya Çarşamba gününe kadar, tamamen çekici bir yabancıyla rastgele bir toplantı tüm dünyanızı alt üst edene kadar. İlgilenip ilgilenmediklerini öğrenmeyi hedefiniz haline getireceksiniz. Ve bu amaçla, perşembe ve cuma günlerini sıcak takipte geçireceksin. Hafta sonu hedefinize ulaşabilirsiniz. En azından, ne hissettiklerine dair bir fikriniz olacak.


Koç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tamamen kapatmak istemezsiniz, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmak veya biraz daha az erişilebilir olmak, özellikle ayın büyülü Oğlak burcuyla yararlı bir bağlantı oluşturduğu on altıncı günde, auranıza bir gizem duygusu getirecektir. güneş. Müsait olmayan mizacınızın gizli bir nedeni olsa da, bu hafta önünüzde bir ton kişisel meşguliyet olacak!

Daha sonra bir değişim kendini gösterecek, bu yüzden dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla iyi vakit geçirin! Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla sevdiğiniz kişinin ilgisini çekmek için mükemmel bir kozmik ortam yaratacaktır. Utangaç zor elde etme oyununun fazla ileri gitmediğine dikkat et. Biriyle gerçekten romantik bir ilgi duyuyorsanız, onu tamamen başından savmanız size yardımcı olmaz – ancak flört durumunuz dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de onlara zarar vermez.


Koç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız boyunca neye odaklanacaksınız? Fazla bir şey olmadığı için çalışma haftanıza biraz yavaş bir başlangıç ​​yapmayı bekleyin. Bu zamanı, özellikle 18 Ocak Çarşamba günü Merkür doğrudan Oğlak burcunda dururken, geri giden Merkür’den uzaklaşmak için kullanabilirsiniz. Bir kez doğrudan, kariyerinizle ilgili daha az kamu denetimi veya güvensizlik hissedebilirsiniz.

Ancak, Oğlak burcundaki güneş Çarşamba günü Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağından, kariyer yolunuzda neyi bırakmanız ve dönüştürmeniz gerektiği konusunda biraz kendi kendinize düşünmeniz gerekecek. Kavuşma, kariyerinizle ilişkili herhangi bir güç mücadelesini, kontrol dinamiklerini veya ego gezilerini ortaya çıkaracağı için aydınlatıcıdır. Neyi değiştirmeniz gerektiği konusunda kendinize karşı dürüst olun.

İki gün sonra, dikkatinizi kariyer yolunuzdan profesyonel hedeflerinize, ağ oluşturma fırsatlarına, sosyal medya platformlarına ve arkadaşlıklarınıza kaydıracak Kova burcu sezonu başlayacak. Önümüzdeki altı ay boyunca bu yönlerden herhangi birini genişletmek istiyorsanız, bunu 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeni ayın altında yapmaya niyet edin. Pek olası görünmese bile, benzersiz profesyonel hedeflerinizin arkasında durun!


Koç Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta iletişim çok önemli.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve sözleşmeler ve anlaşmalar evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, daha iyi bir anlaşma için pazarlık yapabilirsiniz. Bu, büyük bir satın alma, iş sözleşmesi veya kiralama sözleşmesi için olabilir. Koç, ince dişli bir tarakla noktalardan geçmek için iyi bir zaman. Muhtemelen hoşunuza gitmeyen bazı hükümler veya ekler bulacaksınız. Artık daha iyi bir şey için müzakere etme gücüne sahipsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcunuzdaki Jüpiter’e yarım kare açı yapacak. Genelde arkadaşlarınızdan biri sorarsa hemen yardım ederken, şimdi biraz faydalanılmış hissediyorsunuz. Tüm aramaları yapıyor olabilirsiniz veya tüm faaliyetler için para ödüyorsunuz. Koç, arkadaşınla oturup konuşma zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.