İkizler Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günkü uzun bir konuşmanın göstereceği gibi, arkadaşlarınızla iletişim kurmakta harika zaman geçiriyorsunuz. Ne zaman bu kadar popüler oldun?! Keşke o iletişim kolaylığını aile alemine de aktarabilseydiniz. Salı veya Çarşamba günü bir akrabanızı arayabilirsiniz, ancak bir tuğla duvarı da arayabilirsiniz. Açılmalarını sağlamak için elinizden geleni yapın, ancak bu konuda fazla endişelenmeyin. Cuma, sizi iyi arkadaşlar ve iyi zamanlar gibi daha keyifli kaygılara geri döndürür ve bu hafta sonu şirin biri göz kamaştırıcı, bilgi dolu beyniniz için size iltifat edebilir.


İkizler Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir hazineye rastlayabilirsiniz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve kaynaklar evinizin Boğa burcundaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, büyük bir fırsat gibi görünen bir şeye rastladığınızda mali durumunuzu ve yatırımlarınızı gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bu, bir atılım yapmak üzere gibi görünen teknik analiz grafiğine sahip bir hisse senedi olabilir. Veya bu, gümüş para gibi bir metayı iyi bir fiyata satın almak için bir fırsat olabilir. Ancak bu kolay enerjiyle dikkatiniz dağılabilir ve işlemi yapmayı unutabilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü, Venüs Kova burcunda ve eğitim eviniz, kendi İkizler burcunuzda geri giden Mars’ı üçgen açı yapacak. Yabancı aksanlı birine ilgi duyabilirsiniz. Melodik tonları ve boğucu sesleri sizi tamamen büyüleyebilir. İkizler burcu, bu gün boyu sizinle olan hızlı bir buluşma olabilir. Aşkı arıyorsanız, takip etmek ve burada bir olasılık olup olmadığını görmek isteyebilirsiniz.


İkizler Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca kontrolü elinizde tutmak için temelinizi bulun. 8 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcunda geri giden Merkür Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığından, yatırımlarınızla nereye gideceğinizden veya ne yapacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Dünyevi üçgen biraz sabittir, bu sizi daha bilinçaltı bir düzeyde etkileyeceği için güzeldir. Sezgisel olarak bir şeyler ters gidebileceğinden, bir yatırıma veya ortaklığa nasıl devam edeceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz. İçgüdülerinizle hareket edin ve durumunuzu nasıl algıladığınızı doğrulayabilecek bir şeyin gerçekleşmesini bekleyin.

Her iki durumda da, birkaç gün sonra Kova burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, bilinçaltınızın ve günlük alışkanlıklarınızın profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye devam etme yeteneğinizi nasıl etkilediğini yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için ne yapacağınıza karar vermek daha kolay olabilir çünkü 12 Ocak Perşembe günü Mars nihayet burcunuza geçtiğinde kendinizi eskisi gibi hissetmeye başlayacaksınız. kariyer yolunuz için umutlarınızda ve hayallerinizde!


İkizler Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayat büyük bir romantik filmse, o zaman eviniz en yoğun aşk sahnelerinizi sergilemeye hazır sahnedir. Güneş ve Merkür’ün gökyüzünde hizaya geldiği 7 Ocak’tan itibaren kişisel alanınıza bakım yapmak için biraz zaman ayırın.

Geçmiş ilişkilerde zayıf muhakeme uyguladıysanız, bu hafta neyin yanlış gittiğine dair yeni bakış açıları getirebilir. Bu ay olayını, aşk hayatınıza zarar veren tüm döngüleri kırabilmeniz için göz ardı etmiş olabileceğiniz geçmiş kırmızı bayrakları kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın. Standartlarınızı yükseltmenin sorun olmadığını ve kiminle çıkacağınızı seçmenin sizi seçici veya sinirli yapmadığını unutmayın.

Çalışma haftası sona ererken, Mars bu hafta doğrudan güneşinize dönüyor. 12 Ocak geldiğinde, Mars gerilemesi resmen sona erdiği ve tansiyonu düşürdüğü için bir sakinlik hissedeceksiniz. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca ortam normalden daha sessiz ve daha az sosyal olacak, çünkü bu gezegen yerleşimi sizden neyin sağlıklı bir ilişki oluşturduğunu ve neyin oluşturmadığını analiz etmek için derine inmenizi istiyor. 12’sinde, aksiyon gezegeninin ileriye doğru hareketi nedeniyle odak noktanız büyük olasılıkla finans ve profesyonel hedeflere kayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.