İkizler Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

İkizler burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günleri bu kadar eğlenceli olmamalı, değil mi? Haftanız gümbür gümbür gümbür gümbür başlıyor. Bunu duygusal ve zihinsel bir uzay lansmanı olarak düşünün. Bir yaratıcı (ve biraz da şans eseri romantik) enerji patlaması sizi Pazartesi ve Salı günleri boyunca taşır. Büyük fikirlerle ve çapkın potansiyelle dolusun. Bütçelerin, finansın ve yapılacaklar listelerinin dağınık, sıradan dünyası dikkatinizi dağıttığı için hafta ortası daha da zorlaşabilir. Esnek ve mücadelenin dışında kalmaya çalışın, böylece dünyaya geri dönmek zorunda kalmazsınız. Hafta sonu eğlenceye, arkadaşlara ve güzel günlere dönüş vaat ediyor.


İkizler Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın yirmi dokuzunda, haftanın başına doğru bir randevu gecesi planlayın ve diğer günlerde takviminizi gevşek tutun. 2 Şubat’ta kalp alanınıza daha bağlı hissedeceksiniz. Bu, özel biriyle samimi olmak ve duygularınızı duyurmak için mükemmel bir gün!

Ancak, Venüs ve Mars’ın karşı karşıya geldiği 4 Şubat’ta romantik zorluklar ortaya çıkabilir. Acele etmeyin ve hissettiğiniz tüm ilhamlarla anda kalın. Bazen sorunlar sadece coşku ve iyimserlikle ortadan kaldırılabilir. Eylem planlarınız düzensiz değişikliklere eğilimli olsa da, onları başarılı kılan şey budur.

Bu veçhe aynı zamanda içinizdeki öncüyü yönlendirebilir. Dördüncüsü, ağınız veya arkadaşlarınız ve ailenizle uzun sohbetler için harika bir gün. Bu hafta özgürlüğünüze ihtiyacınız olacağından, bir kaçış planınız olmadan hiçbir şeye bağlanmamaya çalışın.


İkizler Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Zihniyetiniz, çalışma haftanızda büyük bir rol oynayabilir, İkizler. 29 Ocak Pazar günü Kova burcundaki güneş Mars’ı burcunuzda, Merkür Oğlak burcundaki Uranüs’ü Boğa burcunda üçgen açı yaptığında işiniz ve profesyonel yolculuğunuz hakkında daha istikrarlı bir algıya yönelin. Üçgenler, ilerlemek için gücünüzü ve kontrolünüzü bulmanıza yardımcı olabilir. profesyonel yolculuğunuzda. Hatta niş bir ilgi alanını keşfederek veya alışılmadık bir profesyonel arzuyu benimseyerek daha az gidilen yolu seçme konusunda tarafsız olabilirsiniz. Kendinize güvendiğiniz sürece, bu geçişlerin ilerlemek için nispeten faydalı olduğunu görmelisiniz.

Kova burcundaki güneş birkaç gün sonra Koç burcundaki Chiron’u altmış olduğunda bu zihniyeti korumanız gerekebilir. Altmışlık, kariyer yolunuzda bir sonraki adımları atma becerinize olan güveninizi zedeleyebilecek bazı güvensizlikleri yüzeye çıkarabilir. Ancak bu sekstil, potansiyelinizden emin olmak için üstesinden gelmeniz gereken engel olabilir.

Neyse ki, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, gizli profesyonel gücünüzü ortaya çıkarmak kaderinizde var. İnanılmaz derecede başarılı olmak için sihire sahipsiniz!


İkizler Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve eğitim evinizin kendi İkizler burcunuzdaki Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Notlarınızı yükseltmek istiyorsunuz. Çalışmak için Feynman tekniği gibi yeni bir yöntem kullanmayı düşünebilirsiniz. Kısa sürede gerçek bir gelişme görebilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, haritanızın tepesindeki Balık burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. İkizler, bir fırsat veya ödül için bir gruptan seçilebilirsin. Ve siz mutlu olsanız da, bu biraz karışık bir nimet olabilir. Bu hedefe ulaşmış veya bu ödülü kazanmış olmak harika, ancak gördüğünüz tüm ilgi sizi kesinlikle öne çıkarıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.