İkizler Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kafası karışmış? Anlaşılabilir. Hafta başlarken aklınızda çok şey var. Ancak bu şaşkın duygu, gerçekten yaratıcı bir şey hayal etmek için ihtiyacınız olan şey olabilir. Yine de, bu hayallerin hiçbirini henüz eyleme dökmeyin. Ana planınızı düzgün bir şekilde ifade edebilmeniz için önce düşünmek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Hafta ortasında arkadaşlarınızdan tavsiye alın ve cilveli bir sohbet başlatan kişi olmaktan çekinmeyin (elbette, bu sizin gibi kendine güvenen bir konuşmacı için kolaydır). Cuma ve Cumartesi, önünüze engeller çıkarabilir, ancak biraz odaklanma ve sabır, bu engelleri ortadan kaldırmak için yeterli olacaktır. Pazar günü ilgi odağı sizsiniz. Çalıştır!


İkizler Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk alanında biraz şanssızsanız, Venüs’ün Balık burcuna girdiği yirmi altıncı akşamı gelgitler dönecek. Bu kozmik iklimi, aşk hayatınız etrafında niyetler belirlemek için bir fırsat olarak kullanın ve yardım edebileceğiniz şeyleri evrene ilettiğinizden emin olun. Çiftleşmek için kendinizi motive hissedecek olsanız da, konu üzerinde baskı kurmaktan kaçının.

Merkür gerileme sonrası bölgesinde olduğundan, geçmişten eski sevgililer hafta boyunca yeniden ortaya çıkabilir. Kendinizi yalnız hissediyor olsanız bile, hissettiğiniz rahatlık geçici olacağından ve eninde sonunda bir sonraki büyük aşkınızın önüne geçebileceğinden, zehirli eski sevgililere dönme cazibesinden kaçının. Yönetici gezegeniniz Merkür, romantik netlik konusunda zihninizi tekrar oyuna sokmaya çalışıyor. Bu gezegen yerleşimi, konuşma başlatmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi oraya koyduğunuzdan emin olun.


İkizler Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, önünüzde benzersiz bir profesyonel yol var. Yapacak çok şey var, ancak haftanın başında Kova burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda bir yol veya taahhüt gözünüze çarpabilir. Kavuşma, kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir; bu, benzersiz bir fırsatı veya alışılmadık bir rotayı güvenle takip etmek için ihtiyacınız olan şey olabilir.

Uranüs’ün de doğrudan Boğa burcunda konumlanacağı göz önüne alındığında, bu, profesyonel yolculuğunuzda hesaplı bir inanç sıçraması yapma konusunda daha istikrarlı bir algı benimsemenize yardımcı olabilir. Hedeflerin peşinden gitmek veya ilham veren profesyonellerle çalışmak, 24 Ocak Salı günü Kova burcundaki güneş Jüpiter’le 60’lık açı yaptığında momentumu korumanız için sizi cesaretlendireceğinden, ilerlemek daha kolay olacaktır. Venüs birkaç gün sonra Balık burcunda yüceldikten sonra.

Venüs yanınızdayken, kesinlikle tesadüfi fırsatları çekeceksiniz. Artı, Venüs enerjisi sayesinde profesyonel olarak popüler bile olabilirsiniz! 28 Ocak Cumartesi gününe kadar, kendinize güvenmek için zihinsel bir ayarlama yapmanız gerekebilir.


İkizler Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, pozitif dikkat çekiyorsun.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü Venüs’ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumunun haritanızın en tepesinde olmasıyla başlıyor. İkizler, artık birçok hayranı kendine çekiyorsun. Bunun, yayınladığınız yaratıcı içerikle bir ilgisi olabilir veya biraz modelleme yapıyor olabilirsiniz. Ancak tüm bu hayranlık bazı sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Başkaları izlediği ve itibarınız tehlikede olduğu için şu anda kurtulamazsınız. Biraz kısıtlayıcı olduğunu hissetseniz bile bu faydalı bir zaman olabilir.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve yakınlık eviniz, Kova burcundaki Satürn ve anlaşmalar eviniz ile yarım kare açı yapacak. İkizler, siz ve partneriniz ilişkinizi özel kılmayı tartışıyor olabilirsiniz. Bu, flört uygulamalarındaki profillerinizi silmeyi veya en azından onları gizlemeyi içerebilir. Sosyal medya sitelerinde durumunuzu değiştirebilirsiniz. Bugün, bir taahhütte bulunmayı düşünüyor olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.