İkizler Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gecenin bir yarısı gözleriniz bağlıyken karanlık bir evde yürüyorsunuz. En azından aşk hayatında hafta başı böyle hissettiriyor. Bunun nereye gittiğini göremiyorsunuz. Haftanın birkaç günü, güvensizliğinizi bir kenara bırakın ve büyüyen bu ilişkinin sizi götürdüğü yere götürmesine izin verin. Gerçekten mutlu olmanın tek yolu, çok az beklentiye sahip olmaktır. Şaşırmak istemiyor musun? Kulağa radikal bir düşünce gibi gelebilir, ancak kendinizi bırakıp kendinize güvenirseniz, ne kadar iyi hissettiğinize şaşıracaksınız.


İkizler Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen gelecekten ve haftanın ilk bölümünde birine ne kadar derinden bağlanmak istediğinizden emin olmayacaksınız. Kimsenin onlarla birlikte ilerlemeniz için size baskı yapmasına izin vermeyin ve belirsizlik anlarında hareketsiz kalmanın sorun olmadığını unutmayın.

On sekizinci, yönetici gezegeniniz Merkür ileri doğru dönerken, yolunuzda önemli bir değişiklik getirecek. Bu kozmik iklimde istediğiniz şeyle daha uyumlu hissedeceksiniz ve evren sizi içgüdülerinizi takip etmeye zorlayacak. Bu enerji hedeflerinizi, planlarınızı ve ilişkilerinizi hızlandıracak, bu yüzden bir şey doğru gelmiyorsa, yapmayın. On yedincide Ay ile Satürn arasında sert bir kare, sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir, bu nedenle mizacınızda güçlü kalmanız gerekecek.

Hafta sonu yumuşak, romantik ve rüya gibi bir havaya girecek. Gün boyunca havada yürüyormuş gibi hissedecek ve o özel kişiyle buluşmak için mükemmel bir fırsat yaratacaksınız. Eşleşme havasında değilseniz, bu hisleri uçup gitmek ve geleceğin neler getireceği hakkında hayal kurmak için kullanın.


İkizler Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Biraz yoğun bir çalışma haftası olabilir, İkizler. Hafta başında pek bir şey olmasa da, 18 Ocak Çarşamba günü Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşurken, Merkür doğrudan Oğlak burcunda durana kadar baskı artmaya başlayacak.

Merkür doğrudan olduğunda, borçlarınız, kredileriniz veya yatırımlarınız gibi karmaşık mali konuları ele alırken kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Kavuşumun ortaya çıkarmış olabileceği herhangi bir karışıklığı daha iyi kavrayabilirsiniz. Çarşamba gününün kozmik enerjisi yükselmiş olsa da, ileriye dönük varlıklarınızı nasıl idare etmek istediğiniz konusunda kendinize daha fazla güvenmek için içsel profesyonel ve finansal gücünüzü bulmanız tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Birkaç gün sonra, güneş Kova burcuna girdiğinde dikkatiniz zamanınızı, paranızı ve enerjinizi profesyonel yolculuğunuza yatırmaya kayacak. Özellikle benzersiz bir şey keşfetmek istiyorsanız veya almaya değer alışılmadık riskleriniz varsa, ilerlemek ana önceliğinizdir. 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniayda ilginç ama aydınlatıcı deneyimler yaşamaya niyet ederek profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye daha yatkın hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şeyi dengeye getiriyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Merkür’ün Oğlak burcundaki İkizler burcunuzdaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, mali durumunuzu halletmek için biraz zaman harcayabilirsiniz. Bu, parayı daha muhafazakar menkul kıymetlere kaydırdığınız veya belki de birikimlerinizin bir yüzdesini alıp agresif büyüme stoklarına uyguladığınız emeklilik tasarrufları gibi uzun vadeli yatırımları içerebilir. İkizler, komisyoncunuzla veya muhasebecinizle konuşuyor veya yatırımla ilgili çevrimiçi videolar izliyor olabilirsiniz. Bu konuya dikkatinizi vererek kendinizi başarıya giden yola koyabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve hukuki konulardaki eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Önemli bir başvuruyu tamamlıyor, profesyonel lisansınızı inceliyor veya yasal bir anlaşmazlığa karışmış olabilirsiniz. İkizler burcu, ayrıntıları doğru anlamak ve bu yönüyle ertelemeyle mücadele etmek çok önemlidir. Başladıktan sonra akışınızı bulabilirsiniz, ancak bugün zor şeyleri yapmayı ertelemek isteyeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.