Eski Sevgilimin Yeni Sevgilisiyle Marketteydim

eski-sevgilimin-yeni-sevgilisi

Rüya:

selam ben bekarım riyamda eski erkek arkadaşımı gördüm gerçek hayatta ynı sokakta oturuyoruz rokak bitimimizde de market var rüyamda ben markete giriyorum erkek arkadaşımı ve onun kız arkadaşını görüyorum şuan onlar da ayrı kızla ben konuşuyorum normal arkadas olarak market içinde biraz yürüdükten sonra kafamı kaldırıp bakıyorum o eski kız arkadaşı saklanmaya çalışıyor kendisi de kızı peşinden gidiyor sonra ben markette parfüm kokusu bakıyorum tanımadığım büyük yaşlı bir insan bana bağırıyor sonra ben marketten çıkıyorum o da çıkıyor ben tam eve doğru giderken o yolunu değştiriyor evinin zıttı yolda gidiyor ben biraz ilerliyorum kız kardeşini görüyorum saçıyla oynuyorum kız kardeşi bana diyor saçlarımı abim ördü biliyomusun dünden beri evden çıkmadı biz de gerçek hayatta dün konuştul ama hala küs ve kırgınız birbirimize böylee rüyam

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: E***

Doğum Tarihi: 20 Eylül 2004

Burç:Başak Burcu

Yorum:

Rüyanızda eski erkek arkadaşınızı ve onun yeni kız arkadaşını görmeniz, geçmişteki ilişkinizle ilgili duygularınızın hala içinizde var olduğunu gösteriyor. Ayrıca markette tanımadığınız büyük yaşlı bir insanın size bağırması, hayatınızda yaşadığınız bazı olayların size yüklendiği bir duygu ya da olay olarak yorumlanabilir. Kız kardeşinizin saçlarının abinin ördüğünü ve olayın dün gerçekleştiğini söylemesi, bu olayın hala çok yeni olduğunu ve hala etkisi altında olduğunuzu gösteriyor. Rüyanızda saçlarla oynayan kız kardeşiniz, belki de içinizdeki kız çocuğu tarafınızı temsil ediyor ve onun rahat ve huzurlu olduğunu görmeniz, içinizdeki duyguların yavaş yavaş iyileştiğini gösteriyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!