Cenaze Rüyası ve Yeni Doğan Çocuk Rüyası

cenaze-ruyasi-ve-yeni-dogan-co

Rüya:

Bir evin içerisindeyiz diğer odada masanın üzerinde toprakla birlikte cenaze var ölü toprak ile kaplıydı masanın üzerinde duruyordu ben evin kapısını kapattım ışıkları söndürdüm ölünün olduğu odaya geçtik yanımda 2 kişi daha vardı biri sigara yakacaktı ölünün yüzünün olduğu kısımdan toprak parçası aldı ve ölüden korkarım deyip bakmadım yüzünün olduğu kısma ardından odada bulunan aynada korkunç bir yüz gördüm o korkuyla uyandım( ölüyü tanımıyorum bu arada yüzünü de görmedim) ardından tekrar uyudum bu seferde bir çocuğumun olduğunu gördüm daha yeni doğmuştu mama ile besliyordum ardından hani ben niye emzirmiyorum diye rüyamda düşünüyordum tek başıma gurbette olduğumu hissediyordum çocuğun yanaklarını ısırıyordum sevgiden

Cinsiyet: ♀ Kadın

Rumuz: S****

Doğum Tarihi: 06 Haziran 2002

Burç:İkizler Burcu

Yorum:

Rüyada cenaze görmeniz, kişinin hayatındaki kayıp veya yitirmeyi ifade edebilir. Ayrıca, cenaze ile toprak arasındaki bağ, kişinin hayatındaki sonuçları veya sonları düşünmesine neden olabilir. İçerideki ışıkların söndürülmesi, kişinin hayatındaki birçok endişelerini veya korkularını ifade edebilir. Aynada korkunç bir yüz görmeniz, kişinin hayatındaki birçok endişeler veya korkularını ifade edebilir.

Rüyada çocuğunuzun olması, kişinin hayatındaki aile veya çocuklarla ilgili endişelerini ifade edebilir. Tek başınızda olduğunuzu ve çocuğunuzu beslediğinizi görmeniz, kişinin hayatındaki sosyal veya aile ihtiyaçlarını ifade edebilir. Çocuğun yanaklarını ısırmanız, kişinin hayatındaki sevginin bir yansıması olarak görülebilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!